17 August 2011 (informatia-zilei.ro)


Vineri incepe AugustFest 2011!


AugustFest Carei a ajuns la cea de-a patra editie. Deschiderea va avea loc vineri, 19 august, la ora noua, printr-un concurs international de karting, si va tine pana in data de 27 august. Va veti putea bucura astfel de noua zile de evenimente.

In aceasta sambata, la ora 20, in Parcul Deondrologic va avea loc un spectacol international de folclor, la care participa Ansamblurile Ceatara, Rekettye, Rote Rose, iar invitatii speciali sunt cei de la Les Gastadours, veniti tocmai din Franta.

Duminica, la ora 17, in  Sala Mare a Primariei Carei, interpretii Nagy Gergo si Beiland Arnold vor tine un recital de pian. Ei vor interpreta din operele lui Chopin si Moskovskij, iar spre seara, sunteti asteptati iarasi in parc pentru gala dansului careian, unde invitati speciali sunt cei de la Loga Dance School.

Saptamana viitoare debuteaza cu mai multe concerte live, sustinute de tineri artisti careieni, si continua zilnic cu manifestatii precum recital de flamenco, concert de opereta, concursuri, dansuri si multe altele. Nici iubitorii de jazz nu au fost uitati, la sfarsitul saptamanii urmatoare ei vor putea asculta un recital cu melodii din repertoriul unor formatii celebre, precum Mezzoforte sau SpyroGira.

Festivalul este organizat de Directia de Cultura a Municipiului Carei si Centrul Cultural Carei, cu sprijinul Consiliilor Judetene Satu Mare si Carei, alaturi de Contitech Continental si Strand Termal Carei.


Vineri incepe AugustFest 2011! (informatia-zilei.ro)

X