Cursuri Bachata Satu Mare

Bachata este un stil de dans caracterizat de miscari senzuale si de o pozitie apropiata intre cei doi parteneri. Este un gen muzical foarte popular care transmite o energie pozitiva si ajuta partenerii sa creeze o conexiune deosebita pe parcursul dansului. cursuri bachata satu mare

 

Cu siguranta fiecare dintre noi a vazut la un moment dat un stil de dans ce astazi a ajuns foarte cunoscut si practicat. Este vorba despre bachata, un dans senzual, provocator, cu miscari surprinzatoare.

Loga Dance School organizeaza Cursuri de Bachata in Satu Mare inca din anul 2008, avand peste 2.000 de cursanti

Inscrierile se fac si online, in meniul Inscrieri

 

BACHATA

cursuri bachata satu mare
Cursuri Bachata Satu MareAparuta in 1960 in Republica Dominicana, muzica ce poarta numele de bachata a fost influentata in mare parte de Bolero-ul cubanez, cel mai raspandit gen de muzica romantica din acel secol.

Bachata era o muzica pentru clasele muncitoare din Republica si este cântata mai ales în cluburile la care se aduna proletariatul. cursuri bachata satu mare

Pana in 1988 bachata a fost asociata cu saracia si mizeria populatiei,motiv pentru care a fost respinsa mediatizarea si popularea ei. cursuri bachata satu mare

De aceea timp de aproximativ 30 de ani bachata a reprezentat muzica in care oamenii de rand isi povesteau sentimentele pe care le traiau zilnic din cauza conditiilor mizere din acea perioada.

Petrecerile de sambata noaptea si la adunarile spontane tinute in curti, saloane si chiar pe strada care erau cunoscute sub denumirea de „bachatas” se tineau pana in zori si se lasa cu mancare, bautura si multa distractie.

Dictionarele de spaniola latino americana definesc cuvantul bachata ca desemnand distractie, voiosie, zaiafet.

In prezent , imaginea bachatei a prins culoare, devenind un dans unde pasiunea joaca rolul principal.

Dansul bachata cunoaste numeroase influente, insa ramane cu siguranta unul extrem de senzual, ilustrand mai mult decat evident conexiunea formata intre parteneri. Inscrierea la cursuri de bachata poate fi foarte benefica pentru parteneri care doresc sa isi consolideze relatia si care vor sa impresioneze in orice moment atunci cand pasesc pe ringul de dans.

Muzica ce poarta azi denumirea de Bachata, facea parte a unei importante subcategorii a muzicii de chitara romantice cantata in mod obisnuit de un trio sau cvartet, compus din una sau doua chitare,iar pe langa acestea alte instrumente precum clavele, maracas, bongo,etc.

Percutia fiind asigurata de „maracas” si/sau alte instrumente precum „claves” (bete din lemn de esenta tare folosite pentru percutie) uneori era inclus si un bas mare pentru mâna stânga denumit „marimba” sau „marimbula”.

Cursuri Bachata Satu Mare la Loga Dance School.

Pasul de baza

Bachata este cel mai senzual dans dintre cele mentionate, muzica fiind lenta si dansul in sine fiind foarte mult in pozitie inchisa.

Bachata este un dans de origine dominicana care se danseaza pe 4 timpi, 3 dintre ei fiind pasi si al patrulea fiind un accent.

Pasii sunt asemanatori cu cei de la merenghe, cu o deplasare laterala in 4 timpi. La primul pas se flexeaza si se lasa greutatea pe piciorul stang, apoi pe piciorul drept.

Se flexeaza din nou piciorul dar de data asta se duce soldul in spate. La urmatoarea miscare se duce soldul in fata si se schimba greutatea simultan.

Urmareste pe YouTube un Curs de Bachata la Loga Dance School – Curs Bachata

Te asteptam la cursuri bachata satu mare.

Cursuri Bachata in Satu Mare organizate de Loga Dance School – o echipa cu antrenori profesionisti care au antrenat peste 2.000 de cursanti.

Inscrie-te la Cursuri Bachata Satu Mare – incepand de azi.