9 Noiembrie 2017 (Informatia Zilei)


Vineri, gala la aniversarea unui deceniu de existenta a Loga Dance School


La aniversarea a 10 ani de la infiintarea sa, vineri, 10 noiembrie, Loga Dance School, organizeaza o Gala, un eveniment in care arta si splendoarea dansului se imbina intr-un spectacol senzational.

In cadrul spectacolului, care va avea loc de la ora 19, in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor, vor evolua pe scena 100 de sportivi, incepand de la grupele de copii pana la adulti, prezentand dansuri Latino Americane, Standard, Dansuri in formatie si Salsa.

Dansatorii acestei scoli participa de fiecare data la competitiile din tara si de peste hotare, ei fiind pregatiti, atat pentru concursuri, cat si spectacole, deci si pentru aceasta galade catre antrenorii Vekony Viktor si Loga Hajnalka, care vineri seara vor prezenta show-uri de dansuri Latino si Standard.

Bilete cu locuri, intr-un numar foarte limitat se mai pot gasi la sala de dans situate pe strada Martirilor Deportati nr. 30, vizavi de Piata de Alimente nr. 1, zilnic intre orele 18-21.

Pentru detalii, atat despre scoala cat si despre spectacol accesati site-ul scolii sau sunati la telefon la nr. 0722 538 317.

Spectacolul aniversar a crescut de la an la an, proportional cu scoala, ajungand la cea de-a zecea aniversare la 100 de dansatori care vor intra pe scena, facand parte cu totii din categoria intermediar si performanta, respectiv cei care participa in mod current la concursuri.


Vineri, gala la aniversarea unui deceniu de existenta a Loga Dance School (Informatia Zilei)

X