4 Iulie 2012 (informatia-zilei.ro)


Vicecampionul mondial Laszlo Csaba pregateste sportivii Loga Dance School pentru concursuri


Laszlo Csaba, vicecampionul mondial la zece dansuri, se afla zilele acestea pentru prima data la Satu Mare.

Scopul vizitei sale este de a pregati sportivii de la Loga Dance School pentru competitiile la care vor participa.
Prima sedinta alaturi de dansatorii satmareni a fost programata pe 3 iulie 2012, o zi plina tinand cont de faptul ca antrenamentele au luat startul la ora 9 si abia la ora 22 perechile au iesit din ringul de dans in care s-au antrenat alaturi de vicecampionul mondial.

Despre Laszlo Csaba, in cateva cuvinte va putem spune ca e dansator de 20 de ani, are o cariera de invidiat, cu participari la nenumarate evenimente competitionale de dans sportiv in toate colturile lumii.

Si dupa atatia ani de dans, tot ceea ce a invatat le transmite multor altor persoane, fiind profesor la scoala de dans din Ungaria unde in urma cu 20 de ani a fost descoperit ca un baiat talentat cu sanse mari de a face cariera in dansul sportiv.

De cateva luni, perechea Vekony Viktor si Loga Hajnalka calatoreste des in Ungaria pentru a se antrena in particular cu Laszlo Csaba. Vestea cea buna este ca de acum inainte, vicecampionul mondial Laszlo Csaba va veni mai des la Loga Dance School Satu Mare, scoala de dans satmareana si renumitul sportiv ajungand la un numitor comun in sensul unei colaborari pe termen lung.

Astfel, sportivii Loga Dance School se vor antrena de-acum inainte sub indrumarea unui profesionist cu titlu de vicecampion mondial.


Vicecampionul mondial Laszlo Csaba pregateste sportivii Loga Dance School pentru concursuri (informatia-zilei.ro)

X