17 Ianuarie 2014 (Magyar Hirlap)


Varjak a jelentkezoket a Loga Dance School tanciskolaba


A tanc szerelemesi honap vegeig jelentkezhetnek a Loga Dance School tanciskola oraira, hiszen ismet kezdo csoportokat idnitanak.

Loga Lorant, az iskola vezetoje beszamolt lapunknak, hogy az erdeklodok jelentkezhetnek sporttanccsoportba, ahol a latin-amerikai es standard tancokat tanulhatnak meg elsajatithatjak az angol es a becsi keringo, a tango, a szamba, a csacsacsa, a porgos dzsajv es sok mas tanc elsore bonyolultnak tuno lepeseit. Osszesen 13-14 tancot tanulhatnak meg.

Ebben a kategoriaban harom honap utan lehet oklevelet szerzeni, osszesen 24 edzesbol all hetente pedig ket alkalommal vannak orak.

Sporttancra hetfon es szerdan 16:30 oratol varjak a 6 es 14  ev kozotti korosztaly, 20 orara pedig a 14 ev felettieket, akik mar felnotteknek szamitanak.

A felnottek esetben egy tancora idotartama masfel ora, a gyerekeknel pedig egy ora. A havi berlet ara pedig 100 lej, amely 8 edzest fedez. A szalszacsoportba is varjak a jelentkezoket, mely esetben hetente egyszer vannak edzesek idotartama ket ora, a havi berlet pedig 70 lejbe kerul.

Kulonleges csoportnak szamit a Loga Dance School tanciskolaban a kids dance, mivel ebbe a csoportba harom es fel eves kortol oteves korig varjak a gyerekek jelentkezeset, hetente egyszer tartanak tancorat, minden kedden 17 oratol, egy edzes idotartama pedig fel ora.

A kids dance-re a havi berlet 40 lejbe kerul. A Loga Dance School tanciskola kedvezmenyekkel varja a tanulni vagyokat, hiszen abban az esetben, ha meg egy szemelyt visznek beiratkozni az orakra, akkor 30 szazolekos arkedvezmenyben reszesulhetnek mindenketten, ennek megfeleloen a sporttanccsoportban havi 100 lej helyett 70 kell majd fizetni, a szalszacsoportban pedig 70 lej helyett mindossze 50 lej egy havi berlet.

A tanciskolaban az eskuvoi tancra is felkeszitik a hazasulando parokat, ket honappal a nagy esemeny ellot kell jelentkezni, hogy a szemelyre szabott koreografia tokeletes legyen. Paronkent mindossze 50 lejt kell fizetni.

Loga Dance School tanciskolat megtalaljak a Martirilor Deportati utca 30. szam alatt, tovabb informatiokert latogassanak a www.logadance.ro honlapra, illetve hivhatjak a 0722-538317-es telefonszamot.


Varjak a jelentkezoket a Loga Dance School tanciskolaba (Magyar Hirlap)

X