30 Noiembrie 2012 (informatia-zilei.ro)


Vanessa Blaga a castigat titlul Miss Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”


Joi seara, la un restaurant din oras, a avut loc concursul de Miss din cadrul Liceului Teoretic German „Johann Ettinger”. Dupa cum suntem obisnuiti cu aceasta traditie, an de an cele mai frumoase boboace ale liceului ofera un spectacol inedit si plin de stralucire. Editia din acest an a debutat sub denumirea de „Walk of fame”.

In deschiderea concursului s-a proiectat un mic filmulet despre fiecare dintre cele opt concurente, prin care si-au scos in evidenta talentele. Cele opt boboace au fost suspuse la 4 probe in care au incercat cu tarie sa demonstreze de ce ar trebui ele sa ocupe primul loc.
Atmosfera a fost intretinuta de parinti, prieteni, elevi si profesori.

Momentul de intro al concursului a fost reprezentat de prima proba, tinuta de zi, in care fiecare dintre boboace s-au intrecut una pe cealalta prin tinute care mai de care. A doua reprezentatie a constat in imitarea unei vedete, iar fetele au fost nevoite sa fie cat mai creative si originale in acelasi timp. Vedete precum Avril Lavigne, Marylin Monroe sau Nicole Scherzinger au fost imitate de cele 8 boboace, aducand cu ele in acelasi timp o atmosfera magica si demna de Hollywood. In urmatoarea proba, cea de-a treia, fetele s-au intors in mijlocul publicului si au defilat in tinuta de seara.

Surpriza serii a fost o proba care a surprins pe toata lumea, mai ales pe baieti cei care au fost „victimele” concurentelor.

Proba surpriza a constat in adunarea a cat mai multi pupici din partea baietilor pe cartonasele in forma de stea.
Dupa toate acestea, juriul din care au facut parte, printre altii, Lorand Loga, managerul scolii de dans Loga Dance School, profesori si directori, a deliberat pentru a decide care va fi cea mai frumoasa boboaca.

Vanessa Blaga
Miss Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” din acest an este Vanessa Blaga. Pe locul doi s-a situat Trif Alexandra, iar locul trei a fost ocupat de Antonia Criste. Titlul de Miss Popularitate i-a fost acordat elevei Denisa Dula Matei care a reusit sa impresioneze prin naturalete si spontaneitate publicul.

Intre probe am putut-o admira pe eleva Cecilia Csomai care a interpretat mai multe melodii celebre. Invitatii speciali ai concursului au fost George Hora si Kamelia care timp de aproape o ora au dansat si cantat impreuna cu publicul, pe piese celebre, printre care si ultimul hit al Kameliei, ”Vara rece”.

Partener media al acestui eveniment a fost cotidianul Informatia Zilei si postul de televiziune Informatia TV.


Vanessa Blaga a castigat titlul Miss Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” (informatia-zilei.ro)

X