25 Noiembrie 2015 (frissujsag.ro)


Unnepelt a Loga Dance School 


Fennallasanak a nyolcadik evet unnepelte egy pompas gala kereteben a szatmarnemeti Szakszervezetek Muvelodesi Hazaban a Loga Dance School.

Tobb mint szaz, gyerek es felnott, kezdo, halado es versenytancos lepett a szinpadra a kedd esti unnepi musor alkalmaval, akik standard, latin es salsa tancokat mutattak be. Emellett a Vekony Viktor, Loga Hajnalka edzo- es tancparos egy kaprazatos standard es latin tancmusorral tette felejtetetlenne a Loga Galat.

Loga Lorand edzo lapunknak elmondta, a nyolc ev alatt mintegy 2800 szemelyt tanitottak meg tancolni, tavaly pedig 17 versenyrol osszesen 68 eremmel tertek haza. A 2015-os ideny meg nem ert veget, ugyanis a kovetkezo hetekben ujabb tornak varnak versenytancosaikra.

Ezen a hetvegen peldaul Kolozsvarra utaznak, ahol a Napoca Dance Fest orszagos versenyen lepnek majd tancparkettre.

De a merleget tekintve mar tulszarnyaltak a 2014-es eredmenyuket: az eddigi 13 megmerettetesen 83 medalt szereztek sportoloik, ebbol tobb mint fele dobogos helyezes: 15 arany-, 20 ezust es 16 bronzerem, a tobbi medalt dontos parosok szereztek. Loga hozzatette, mar megvan a jovo evi tervuk, hiszen 2016-ban tullepnek a szazas alomhatart ugy, hogy ebbol minel tobb dobogos helyuk legyen a versenyeken.

Decemberben egyebkent megkezdik a hagyomanyos jotekonysagi galajuk nepszerusiteset is, hiszen januarban immar kilencedik alkalommal rendezik meg a tancmusort, amelynek a befolyt osszeget raszorulo csaladnak ajanljak fel.


Unnepelt a Loga Dance School (frissujsag.ro)

X