25 Septembrie 2018 (Gazeta De Nord Vest)


Un nou succes pentru Loga Lorant-Szekely Andreea


O pereche mixta de la Loga Dance School & Latino Angels a participat sambata, 22 septembrie 2018, la Cupa Mirtysdance, concurs national organizat la Dumbravita, judetul Timis, unde au participat peste 150 de perechi de dansatori din toata tara.

De la Loga Dance School Satu Mare a participat Loga Lorant cu noua partenera de dans , Szekely Andreea din Dej de la scoala de dans Latino Angels.

In noua formula, cei doi au obtinut din nou locul 1 din sase perechi in clasa Open Basic Standard 16-34 de ani, acesta fiind al doilea concurs pentru ei impreuna.Primul concurs pentru cei doi a fost sambata trecuta la Orastie unde au obtinut tot locul 1.

Lorant si Andreea vor forma o pereche mixta intre cele doua scoli de dans pana la Campionatul National de Clase care va avea loc in acest weekend la Cluj Napoca.

La aceasta competitie vor participa peste 700 de perechi de dansatori din toata tara.

De mentionat ca Lorant, de miercuri dimineata, va pleca din nou la Dej, pentru 3 zile, unde se va antrena alaturi de Andreea cu antrenorul lor Vlad Pislariu, duminica urmand sa participe la Campionatul de Clase de la Cluj Napoca.


Un nou succes pentru Loga Lorant-Szekely Andreea (Gazeta De Nord Vest)

X