31 August 2010 (Informatia Zilei)


Trei ani de Loga Dance School, aniversati printr-o gala de exceptie


Evenimentul a avut loc duminica seara la Teatrul de Nord

Scoala de dans Loga Dance School a organizat duminica o gala incununata de succes. La aniversarea a trei ani de existenta a scolii in Satu Mare, sala mare a Teatrului de Nord a fost plina.

Peste 30 de dansatori profesionisti au invantat privirile celor din sala. Indiferent ca a fost vorba de despre sportivi profesionisti sau cursanti, acestia s-au ridicat la inaltimea asteptarilor publicului.

Surprizele serii nu au intarziat sa apara, organizatorii i-au invitat pe Noemi Ferko si Ferenc Bandi, o pereche de dansatori profesionisti de grupa A, tocmai din Ungaria. Dar asta nu a fost tot.

Vicecampionii Romaniei la salsa din anul 2007, si participanti la Campionatul Mondial, unde au luat locul 3, au dansat pe scena teatrului, starnind aplauzele spectatorilor.

Facilitatile la abonamente

In cadrul galei de duminica seara, Loga Dance School a lansat o invitatie catre toti iubitorii dansului. Acestia sunt invitati sa se inscrie la cursurile scolii, incepand din 30 august, pana in 10 septembrie.

Cursurile vor incepe din 13 septembrie, iar ca avantaje, scoala ofera abonamente gratuite celor care mai vin cu alte 5 sau 10 persoane, pe o luna, si respectiv 2 luni.

Contractul de scolarizare si inscrierile se fac zilnic, la sala de dans, intre orele 16-21, pe strada Martirilor Deportati, la numarul 30.

Hajnalka Loga, sora managerului, a pregatit si pentru cei mici o surpriza. Aceasta a anuntat ca din septembrie va merge in scoli si gradinite, si va preda dans copiilor.

La eveniment au fost prezenti managerul Loga Dance School, Lorant Loga, Bogdan N, antrenorul de salsa, Sandor Vekony, antrenorul de dans sportiv.

Acesta a inceput dansul sportiv in Kiev, in urma cu 15 ani. A invatat timp indelungat de la maestrii de dans, dupa care s-a intors in Ungaria.

Maestrul de dans al grupelor de salsa conduce in prezent o scoala de dans la Cluj, impreuna cu partenera sa, Carolina C.

Experienta acestora isi spune cuvantul, deoarece cursantii au avut reprezentatii excelente pe scena teatrului.


Trei ani de Loga Dance School, aniversati printr-o gala de exceptie (Informatia Zilei)

X