12 Noiembrie 2018 (frissujsag.ro)


Telt haz elott unnepelt a Loga Dance School 


Tizenegy ev alatt kozel 4500 szatmari lepte at a tanciskola kuszobet hogy tarsasagi vagy versenytancot tanuljon. Tobbek kozott ezt unnepeltek pentek este, de azert is volt ok az unneplesre, mert a sportolok iden remekul teljesitettek.

Tovabb novelte az egy evben szerzett ermek szamanak csucsat a Szatmarnemeti Loga Dance School, amely penteken, egy pompas gala kereteben unnepelte meg fennallasa tizenegyedik evet.

Loga Lorant klubvezeto elmondta, 2018-ban osszesen tobb mint 150 eremmel tertek haza a tanciskola sportoloi kulonbozo hazai megmerettetesrol.

Nyilvanvalo, hogy a legszebben csillogo ermek a hazai bajnoksagrol erkeztek. Mint ismeretes, Loga Lorant es a Desi Latino Angels egyesulet tancosa, Szekely Andrea nehany het kozos munka utan a 19–35 evesek C-osztalyos bajnoksagaban szereztek bronzermet.

Ugyanakkor Hornyak Daniel es Nagy Julia a 12–13 evesek D-osztalyos megmerettetesen zartak a negyedik helyen, mig a Rafael Diousi, Alexia Tala paros a 16–18 evesek C-osztalyos bajnoksagaban jutottak el a dontoig, ahol vegul az 5. helyen zartak.

A pentek esti gala egyebkent telt haz elott zajlott.

Egy het alatt fogytak el a jegyek, igy harom hettel a gala idopontja elott mar nem lehetett belepot valtani a Loga Dance School musorara.

Kozel 100 gyerek lepett szinpadra. Voltak koztuk kezdok, haladok es versenytancosok, akik sztenderd es latin tancokkal, illetve csoportos bemutatokkal szorakoztattak a nagyerdemut.

A Vekony Viktor, Loga Hajnalka edzoparos, illetve a Vonhaz-testverek, Erik es Ingrid latin es sztenderd show-ja hosszas tapssal jutalmazta a kozonseg, majd bemutatkozott a tasnadi tanccsoport tizennegy gyerek tagja is.

Loga Lorant elmondta, az elmult tizenegy ev alatt kozel 4500 szatmari lepte at a tanciskola kuszobet.

Ugyanakkor az alapito klubvezeto elismerte, az idei gala volt az eddigi legsikerultebb az osszes kozul, es ezert koszonetet mond az egyesulet edzoinek, sportoloinak, tancosainak es azok szuleinek egyarant.

A jovo evre magasabbra helyeznek a mercet: az osztalyonkenti orszagos bajnoksagon legalabb ot tancparost varnak a donto versenyszamokba.

Pesek Attila


Telt haz elott unnepelt a Loga Dance School (frissujsag.ro)

X