31 Octombrie 2012 (szatmar.ro)


Szinvonalas tancgalaval unnepelt a Loga Dance School


Telt haz elott leptek fel a szatmarnemeti Loga Dance School tagjai es diszvendegei annak a galanak a kereteben, amelyre a tanciskola fennallasanak otodik evforduloja alkalmabol kerult sor oktober 30-an.
Megalakulasanak otodik evfordulojat unnepelte a mar hagyomanyosnak szamito tancgalaval a szatmarnemeti Loga Dance School, a varos egyik legszinvonalasabb tanciskolaja.

Az erdeklodoket iden is latvanyos tancmusor – az iskola diakjainak es a diszvendegek tancbemutatoja – varta. 

Bar a Loga Dance School hetekkel ezelott dupla tancgalat hirdetett, megis csak egy bemutatora kerult sor.

Ugyanis a szervezok idokozben ebredtek tudatara annak, hogy a ket gala kozotti szunet nem lett volna elegendo a szinpad elokeszitesere.

Igy az elso es egyetlen tancgala este 20 oratol vette kezdetet a szatmarnemeti Eszaki Szinhazban, amely zsufolasig megtelt erdeklodokkel.

Mint megtudtuk, kozel 400 jegy kelt, ugyanis voltak olyanok, akik allojegyet valtottak.„Velemenyem szerint nagyon sikeres volt az idei tancgala, hiszen nem a megszokott felallasaban, hanem kulonfele formaciokban leptunk fel. Felleptek az iskola gyerektancosai, akik kozul a legfiatalabb hat eves volt, bemutatkoztak a versenytancosok, illetve egy lanyokbol allo csapat, valamint fellepett egy anya-fia paros is, Ilyes Dalma es Ilyes Benjamin szemelyeben” – mondta el Loga Lorant az iskola menedzsere a Szatmar.ro-nak.

Az est diszvendegei Loga Hajnalka es Vekony Viktor voltak, akik osszesen tiz – ot latin es ot standard – tanccal szorakoztattak a kozonseget.

A galat kovetoen a Loga Dance School tagjai a tanciskola szekhelyen folytattak az unneplest.

Mint megtudtuk, a szatmari tanciskolanak eddig ketezer tanuloja volt es az evek soran szamtalan tancgala, tancbemutato zajlott szervezesukben.

Az elkovetkezendo idoszakban arra a jotekonysagi galara keszulnek a tancosok, amelyet minden evben megrendeznek.


Szinvonalas tancgalaval unnepelt a Loga Dance School (szatmar.ro)

X