13 Noiembrie 2018 (Informatia Zilei)


Sute de spectatori la Gala Loga Dance School din acest an


Toate biletele cu locuri s-au vandut cu trei saptamani inainte de eveniment

Aproximativ 100 de sportivi au urcat pe scena, incepand de la grupele de copii, juniori si adulti care danseaza la nivel de intermediari, performanta si concurs
Sute de spectatori au participat vineri, 9 noiembrie seara, la Gala Loga Dance School, in cadrul careia scoala de dans a aniversat 11 ani de la infiintarea sa.

Acest eveniment, plin de delicatete si de momente speciale sufletului atrage de fiecare data un numar semnificativ mai mare de satmareni decat capacitatea salii.
Spectacolul a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare, unde toate biletele cu locuri s-au vandut cu trei saptamani inainte de eveniment, intr-un timp record de o saptamana.

Aproximativ 100 de sportivi au urcat pe scena, incepand de la grupele de copii, juniori si adulti care danseaza la nivel de intermediari, performanta si concurs.
Pe langa dansurile Standard si Latino au fost prezentate mai multe dansuri de formatie.

Antrenorii Vekony Viktor si Loga Hajnalka, respectiv fratii Vonhaz Erik si Ingrid, au prezentat showuri de dansuri latino si standard.
Un grup de 14 copii de la sectia din Tasnad au prezentat un dans de formatie. Atat evolutia antrenorilor, cat si a sportivilor au fost rasplatite cu indelungi aplauze, dovada a unui succes indiscutabil. in timp ce evolutia celor mici era
parca o mangaiere sufletesca, dansurile prezentate de grupele de avansati au fost o adevarata revelatiepentrupublic.

La sfarsitul spectacolului Loga Lorant le-a multumit spectatorilor ca au onoratevenimentulcuparticiparea lor, apoi a prezentat cateva date despre Loga Dance School, aratand ca in cei 11 ani, peste 4.500 de satmareni au trecut pragul scolii de dans.
in acest an, scoala de dans Loga a atins un nou record, putandu-se lauda cu peste 150 de medalii obtinute la concursurile nationale in 2018.

La campionatul national de clase, 3 locuri de finala au obtinut sportivii de la Loga Dance School, cele mai bune pozitii din clasament au revenit cuplurilor de dansatori:

Loga Lorant si Szeekely Andreea – locul 3 in clasa C Standard 19-35 ani (pereche mixta Loga Dance School & Latino Angels din Dej);
Hornyak Daniel si Nagy Julia – locul 4 in clasa D 12-13 ani, respectiv Diousi Rafael si Tala Alexia – locul 5 in clasa C Standard 16-18 ani.

Pentru anul 2019, Loga Dance School si-a stabilit ca scop, 5 finalisti la Campionatul National de Clase.

Pana acum aceasta Gala a fost cea mai reusita, iar organizatorii doresc sa multumeasca pe aceasta cale, antrenorilor, sportivilor, parintilor si tuturor partenerilor mass media!
Eva Laczko.


Sute de spectatori la Gala Loga Dance School din acest an (Informatia Zilei)

X