17 Decembrie 2012 (informatia-zilei.ro)


Sustine campania caritabila initiata de Loga Dance School!


Viitorul tanarului Olimpiu Kozak, in varsta de 16 ani, depinde de satmareni. Acestia pot sa-l ajute sa-si indeplineasca visul, si anume sa invete muzica la un nivel inalt la o scoala renumita de muzica din Debrecen, Ungaria.

Aceasta deoarece este un tanar foarte talentat, insa traieste intr-o saracie crunta.
Loga Dance School a pornit luna trecuta o campanie caritabila, iar in tot acest timp, s-a reusit ca Olimpiu sa benefieze de transport gratuit pentru cei 4 ani de studii de la Debrecen. Pe langa transport, Olimpiu mai are nevoie de bani pentru internat, suma totala necesara fiind de 12.000 lei, cu mentiunea ca jumatate din bilete au fost vandute. Pentru a putea fi atinsa aceasta suma satmarenii, firmele din Satu Mare sunt invitate sa cumpere bilete prin care pot sa doneze cate 20 lei.

Mai trebuie sa se vanda 300 de bilete pentru ca tanarul Olimpiu din Turulung sa poata studia muzica asa cum isi doreste el.

Biletele se pot comanda si telefonic, orice persoana trebuie sa sune la numarul de telefon 0722.53.83.17, iar biletele vor ajunge direct la domiciliu.

Numele fiecarui donator va fi expus pe site-ul www.logadance.ro.
Campania Loga Dance School din acest an este cea mai mare organizata de pana acum.

De Olimpiu va depinde, dupa ce va termina scoala, daca va putea sa-si ajute membri familiei, mai ales pe fratele sau mai mic.

Prin cumpararea biletelor satmarenii pot participa si la spectacolul caritabil organizat la Teatrul de Nord Satu Mare, in 20 decembrie de la ora 20.30, cand Olimpiu Kozak va primi toate sponsorizarile colectate.

La acest spectacol mai sunt doar cateva locuri.
Cumpara bilete ca sa-l ajuti, contribuie la realizarea visului unui satmarean talentat, Olimpiu Kozak!


Sustine campania caritabila initiata de Loga Dance School! (informatia-zilei.ro)

X