20 Noiembrie 2010 (Informatia Zilei)


Si tu poti sa-l ajuti pe Marian Demeter sa-si implineasca visul


Campania caritabila Loga Dance School ce se deruleaza in perioada 1 noiembrie – 19 decembrie 2010 este dedicata lui Marian Demeter, un copil nevazator in varsta de 5 ani, din Odoreu.

Familia baietelului a facut eforturi supraomenesti pentru a-i reda speranta copilasului ei ca intr-o zi ar putea sa vada.

A fost operat in Franta, unde i-au implantat vene artificiale. Insa cu tot efortul medicilor, retina fiindu-i distrusa complet, Marian nu poate vedea deloc.

De la operatie, visul lui Marian este sa aiba in casa o baie ca si in hotelul din Franta unde au fost cazati. Insa visul lui Marian poate sa devina realitate cu sprijinul Loga Dance School si al fiecaruia dintre noi toti.

Pentru a-i fi implinita dorinta, se are in vedere o lucrare mai ampla: introducere apei in casa, fosa septica si amenajarea baii, costul total fiind de 16000 de lei.

Cei care doresc sa se alature campaniei caritabile pentru a-l ajuta pe Marian sa-si implineasca visul, o pot face cumparand un bilet in valoare de 20 de lei pentru Gala caritabila Loga Dance School.

Biletele se pot achizitiona zilnic intre orele 16.00-21.00, de la sala de dans Loga Dance School, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30.


Si tu poti sa-l ajuti pe Marian Demeter sa-si implineasca visul (Informatia Zilei)

X