14 Decembrie 2012 (informatia-zilei.ro)


Sambata, la ora 18, Mos Craciun coboara pe tiroliana in fata Redactiei Informatia Zilei


A mai ramas foarte putin timp pana la cel mai asteptat moment din aceasta frumoasa luna a cadourilor. Este vremea colindelor, vremea sa il intalnim pe Mos Craciun.
Va asteptam cu mic cu mare la editia cu numarul cinci a Targului Mosului de la Poesis, eveniment organizat de Informatia Zilei, Hotel – Restaurant Poesis, Informatia TV si Szatmari Magyar Hirlap. Spectacolele care au loc in acest final de saptamana sunt gazduite de Redactia Informatia Zilei situata pe strada Mircea cel Batran nr. 15.

Colinde, muzica usoara si populara

Sambata, 15 decembrie 2012, de la ora 14, sunteti invitati la colinde si cantece de iarna, programul artistic fiind sustinut de elevii Scolii de Arte Satu Mare, interpretul de muzica populara Ghita Blidar, elevii clasei a II-a D de la Scoala Octavian Goga Satu Mare, formatiile de muzica usoara Stelutele Inedit si Ram de la Palatul Copiilor Satu Mare – profesor Sorin Berindei, Grupurile Azur si Simbol de la Clubul Elevilor si Copiilor Tasnad – profesoara Daniela Moldovan, Ansamblul Codrisorul de la Palatul Copiilor Satu Mare, profesor Nicu Miclaus si Ansamblurile Cununita si Cununita nazdravana in frunte cu interpretele Leontina Dorca si Maria Carmen Sas.

Artificii, Mos Craciun, reni si spiridusi

La ora 18, cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Satu Mare, pe cerul orasului nostru explodeaza artificii, iar in lumina lor, de sus, sus, sus, coboara Mos Craciun! Jandarmii satmareni ii „pregatesc” Mosului o sosire ca-n povesti, iar noi, spectatorii, il vom astepta cu siguranta colindand. Mos Craciun nu vine singur. Tolba lui plina cu dulciuri nu e chiar atat de usor de dus in spate. Asa ca il ajuta cei doi reni si cei sase spiridusi. Nu uitati, ne intalnim in fata Redactiei Informatia Zilei pe strada Mircea cel Batran nr. 15 la ora 18!

Miss Craciunita Informatia Zilei

Editia a cincea a Targului Mosului de la Poesis continua duminica, 16 decembrie, cu Miss Craciunita Informatia Zilei. La concursul de frumusete din acest an se intrec 7 concurente. Fetele vor trece prin mai multe probe de foc, amintind aici tinuta de zi, de seara, o proba la alegere si proba Craciunitelor. Momentele artistice sunt asigurate de elevi ai Scolii de Arta Satu Mare, dansatori de la Loga Dance School, formatia Inedit de la Palatul Copiilor si prezentari de moda.


Sambata, la ora 18, Mos Craciun coboara pe tiroliana in fata Redactiei Informatia Zilei (informatia-zilei.ro)

X