22 Noiembrie 2016 (Informatia Zilei)


Sala mare a Casei de Cultura a fost arhiplina la Gala Loga Dance School


Sala mare a Casei de CUltura a Sindicatelor a fost arhiplina, zeci de spectatori au stat chiar si in picioare viner, 18 noiembrie la Gala Loga Dance School.

venimentul a marcat aniversarea a 9 ani de la infiintarea scolii de dans, iar cu acest prilej, cei care au raspuns afirmativ invitatiei au fost delectati cu un spectacol cu totul special, o adevarata parada a dansurilor Latino si Standard.

Au evoluat pe scena aproximativ 100 de sportivi, copii si adulti de la grupele de intermediari, performanta si concurs.

Grupele s-au pregatit cu mai multe dansuri de formative iar antrenorii Vekony Viktor si Loga Hajnalka au impresionat publicul cu show-uri de dansuri standard si latino.

Atat evolutia celor doi antrenori, cat si ale sportivilor au fost rasplatite cu indelungi aplauze, dovada a unui succes indiscutabil. In timp ce evolutia celor mici era parca o mangaiere sufleteasca, dansurile prezentate de grupele de avansati au fost o adevarata revelatie pentru public.

La sfarsitul spectacolului Loga Lorant le-a multumit spectatorilor ca au onorat evenimentul cu participarea lor, apoi a prezentat cateva date despre Loga Dance School, aratand ca, in cei 9 ani, peste 3000 de satmareni au trecut pragul acestei scoli de dans.

In 2015, sportivii de la Loga Dance School au participat la 16 concursuri, obtinand 93 de premii: 18 medalii de aur, 20 de argint si 19 de bronz., respectiv 36 de diplome pentru locurile 4,5, si 6 in finale.

Tinta fixata pentru anul 2016 a fost sa atinga 100 de premii ogtinute, din care, cu un nu mar cat mai mare pe podium. Scopul a fost atins, chiar deposit, ini acest an vor mai participa la 5 competitii, iar pana in ziua galei, in 2016 au obtinut 109 premii, mai mult de jumatate fiind locuri pe podium: 20 de medalii de aur, 22 de argint si 19 de bronz, iar 48 de premiati au obtinut locurile 4, 5, 6 si 7 in finale.

Imediat dupa ce a trecut Gala au si inceput sa se pregateasca intens pentru Campania Caritabila care a ajuns la a 10-a editie.

Acest eveniment va fi organizat tot in acest an, mari 20 decembrie, iar de data aceasta fondurile vor fi adunate pentru copii care sufera de leucemie. Prin Fundatia Hans Lindner s-au interest direct de la copii, care este cea mai mare dorinta a lor, iar ei, prin sinceritatea lor pura, inspirandu-se din desenele animate, si-au aratat aspiratiile.

In functie de suma colectata, Loga Dance School va incerca sa trimita un numar cat mai mare de copii cu leucemie sa-l intalneasca personal pe Mickey Mouse in Disneyland.

“Speram sa aiba parte inca de foarte multe dorinte indeplinite, dar totodata stim ca acest vis implinit ca ramane intiparit in sufletele lor pentru tot restul vietii!” – a afirmat Loga Lorant


Sala mare a Casei de Cultura a fost arhiplina la Gala Loga Dance School (Informatia Zilei)

X