17 Decembrie 2012 (informatia-zilei.ro)


Roxana Gavrau este Miss Craciunita Informatia Zilei 2012


Sala Pictata a restaurantului Poesis a gazduit in seara de 16 decembrie traditionalul concurs de frumusete, cel de Miss Craciunta Informatia Zilei editia 2012.

Dupa cele patru probe juriul a declarat-o castigatoare pe craciunita Roxana Gavrau.
Totul a inceput, dupa cum era programat, de la ora 18 in prezenta peste 150 de satmareni care au venit sa le sustina pe cele 7 concurente din acest an. Ele au fost: Evelin Tar, Bianca Kiss, Andreea Nechita, Roxana Gavrau, Bianca Marc, Stefana Zimbru si Denisa Verdes.

Parinti, frati, surori, prieteni si nu numai le-au oferit craciunitelor ropote de aplauze de-a lungul probelor la care concurentele au fost supuse.

Momentul de intro a fost unul special fiind construit pornind de la ideea ca fiecare domnisoara isi doreste sa fie o aparitie plina de gratie si farmec asemenea modelelor care dau viata prezentarilor de moda.

Concurentele au intrat in scena alaturi de modelele Bianca, Inge, Zsuzsa, manechine ale agentiei Trust Models si Catalina si Denisa de la Gaby’s Models, care au prezent colectia „Brock-Art” semnata de designer-ul Alena Ignatescu.

Colectia imbina doua tendinte majore ale sezonului toamna-iarna 2012-2013, respectiv ostentatia baroca si pielea, care a fost perforata si dantelata de designer dupa desenul specific tesaturii brocard.

Dupa momentul de intro pe scena a venit sa cante Iulia Iepure de la Scoala de Arte Satu Mare. Mai apoi craciunitele au fost prezentate publicului si in special juriului format din: Adrian Stef – presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Marcela Papici – viceprimar al municipiului Satu Mare, Eva Czikai – hair-stylist si reprezentanta salonului Expressive Eva Czikai Satu Mare, Ligia Vasut – Miss Craciunita Informatia Zilei 2011, Kerekes Emoke – reprezentant al Centrului de aerobic Fitland Satu Mare, Adrian Caraba – reporter Informatia TV, Botond Bajnai – redactor Szatmari Magyar Hirlap si Flavia Calaianu – redactor Informatia Zilei.

Din programul artistic a mai facut parte si dansatori de la Loga Dance School.

Loga Lorant si Vaida Edina au intrat pe scena dupa proba tinutei de zi pe ritmuri de latino, salsa si jive.
Cea mai spectaculoasa proba a fost cea la alegere unde s-a cantat, s-a dansat, s-au facut prajituri, s-a interpreat o scena „Hotul si politistul”, si am avut parte de o prezentare in rochii eco facute din saci menajeri.


Roxana Gavrau este Miss Craciunita Informatia Zilei 2012 (informatia-zilei.ro)

X