15 Decembrie 2010 (Informatia Zilei)


Revelion 2011 la Loga Dance School – Hollywood Party


Loga Dance School a organizat anul trecut primul revelion in sala de dans, un bal mascat cu peste 80 de participanti, majoritatea grupului fiind din cadrul scolii si prietenii lor.

Un grup de organizatori format din membrii scolii au pregatit in amanuntime seara de revelion, iar succesul s-a dovedit a fi pe masura: ambianta familiala, distractie, muzica, dans, mancare buna, multe poze care sunt expuse si pe site-ul scolii www.logadance.ro, in sectiunea Evenimente.

Seara incendiara

In acest an, la fel ca si anul trecut, un grup de organizatori format din membrii scolii vor pregati o seara incendiara – Hollywood Party.

Organizarea evenimentului a inceput, ca si anul trecut, cu o sedinta brainstorming, dupa care cele mai bune idei urmeaza sa fie pusa in practica.

De la administratorul scolii, Loga Lorant, am aflat cateva detalii din culise despre revelionul din acest an. Seara de Revelion va incepe vineri, 31 decembrie, de la ora 21.00.

Sala de dans se va transforma intr-o locatie exact ca si in Hollywood, cu limuzina, covor rosu pentru fotografii si fiecare organizator va avea steaua proprie imprimata in podea.

Membrii scolii, prietenii lor dar si persoane straine, care nu au facut niciodata dans sunt asteptati sa petreaca seara de revelion alaturi de echipa Loga Dance School.

Locatia este sala de dans – Loga Dance School, situata pe str.Martirilor Deportati nr.30 (incinta tipografiei).

Tombola cu premii

Costul unui bilet de revelion este de 100 RON/persoana si include: bufet suedez, consumatie nelimitata de racoritoare si vin, sampanie, tort. Bauturile alcoolice, dupa preferinta, sunt aduse de fiecare participant in parte.

Voia buna va fi intretinuta cu muzica de buna calitate, pe ritmuri de Latino, Salsa, Standard, Disco si Retro. La capitolul tinuta: Elegant & Cool. Veti avea nevoie de pantofi de piele, iar la pantofii de dame, aparatoarele de tocuri sunt obligatorii.

De asemenea va fi organizata si o tombola cu premii.

Daca semanati cu un anumit personaj, personalitate, actor, vedete, Hollywood star, nu ezitati sa scoateti in evidenta acest lucru. Lasati la o parte timiditatea si imbracati-va astfel incat sa fiti recunoscut pentru asemanarea izbitoare cu personajul ales. Proba este optionala.

Dupa miezul noptii, dintre cei care s-au imbracat intr-un anumit personaj, se vor extrage urmatoarele premii: Locul I – Cadou in valoare de 300 RON; Locul II – Cadou in caloare de 200 RON; Locul III – Cadou in valoare de 100 RON.

 

Abonamente cadou:

Membrii scolii care aduc 5 persoane straine* la revelion, primesc gratuit din partea scolii, o luna de abonament (la oricare grupa).

*Persoana straina este considerata acea persoana care nu are contract cu Loga Dance School.

 


Revelion 2011 la Loga Dance School – Hollywood Party (Informatia Zilei)

X