20 Octombrie 2018 (frissujsag.ro)


Remek hangulatu szuloi bal 


Kivalo hangulatu mulatsagon szorakoztak, baratkoztak, beszelgettek es tancoltak a szatmarnemeti Kolcsey Ferenc Fogimnazium oktatoi es a diakok szulei penteken este.

Tavaly osszel a rossz idojaras miatt nem sikerult megtartani az iskolaudvarra tervezett szuloi balt a szatmarnemeti Kolcsey Ferenc Fogimnaziumban, iden azonban a tanintezmeny szuloi kozossege es a pedagogusok mar nem biztak a veletlenre: egy kozponti etteremben szerveztek meg penteken este a mulatsagot, ahol kozel 250 szulo es tanar kerulhetett kozelebb egy kicsit egymashoz — baratkozhatott, kedelyesen beszelgethetett, tancolhatott hajnalig.

A mulatsagon ugyanakkor reszt vettek a tanintezet nyiregyhazi testveriskolajanak, az ottani Kolcsey Ferenc Gimnaziumnak az oktatoi is, akik a napokban egy pedagoguscsere-programra erkeztek Szatmarnemetibe.

A balon Pataki Eniko iskolaigazgato, valamint Kereskenyi Gabor polgarmester es Nagy Szabolcs, a szuloi bizottsag frissen megvalasztott elnoke koszontotte a resztvevoket, majd meglepetes-fellepok szorakoztattak a szuloket, oktatokat. A Loga Dance School Tanciskola sporttancosai nyitottak estet, majd Polacsek Eszter X.

E osztalyos diaklany buvolte el szep hangjaval, enekevel a kozonseget, kicsit kesobb pedig a nehany honappal ezelott alakult iskolaegyuttes, a Twisted System — Kocsis Boglarka, Janko-Szep Attila, Sultesz Lehel fogimnazistak es Kengye Csongor a Ham Janos Romai

Katolikus Teologiai Liceumbol — szorakoztatta pop-rock dalokkal a szuloi bal resztvevoit.

A mulatsagnak jotekony celja is volt, 5 lejes tombolat vasarolhattak a szulok az est folyaman, melynek bevetele hozzajarul majd a tanintezmeny egyik mosdojanak teljes felujitasahoz. A tombolan ugyanakkor szep nyeremenyek, tobbek kozott egy televizio is gazdara talalt.

A remek hangulatu esten a megjelent szulok es tanarok jobban megismertek egymast es kivaloan szorakoztak — a jobbnal jobb slagerekre es ismert dallamokra roptak is hajnalig a tancot.

Bumbulut Krisztina


Remek hangulatu szuloi bal (frissujsag.ro)

X