3 Februarie 2015 (frissujsag.ro)


Rekordszamu adomanyjegy kelt el — egy alom teljesult 


A Loga Dance School tanciskola, a minosegi tancoktatas mellett, fennallasa ota minden evben, jotekonysagi kampanyokkal segit a raszorulokon.

Januar 30-an, penteken este, az immar 8. alkalommal megrendezett jotekonysagi galan rekordot dontott az eladott adomanyjegyek szama.

A 2014. december 24. es 2015 januar 30. kozott tarto kampany soran 779 adomanyjegyet vasaroltak meg a tamogatok, ami azt jelenti, hogy 15 580 lej erteku lakastamogatast sikerult atnyujtani az eddig sanyaru korulmenyek kozott, egy dohos pinceben elo 7 tagu Mezei csaladnak.

A befolyt osszegnek es egyeb tamogatasoknak koszonhetoen a csalad januar 31-tol Szatmarnemetiben kiberelhetett egy haromszobas lakast, amelynek kozel 3 evre megoldodott a berleti koltsege, valamint egy teljes even at a csalad napi haromszori etkezese is biztositotta valt.

A kovetkezo evekben ezaltal Attilanak, a 17 eves csaladfenntartonak a munka mellett ismet alkalma nyilik arra, hogy folytassa az iskolat es almat megvalositva leerettsegizzen, ugyanakkor a masik 3, jol tanulo gyermek megfelelo korulmenyek kozott elhet es jarhat iskolaba.

A beteg nagyszulok apolasa is konnyebbe valik.

Az est szinvonalat a Loga Dance School tanctanarainak es tobb mint 40 tancosanak latin- es klasszikus tancokat bemutato musora emelte. A szervezok minden tamogatonak koszonik, hogy segitettek egy csalad eletet szebbe tenni.


Rekordszamu adomanyjegy kelt el — egy alom teljesult (frissujsag.ro)

X