17 Octombrie 2017 (Informatia Zilei)


Program educational la Loga Dance School: distractia nu depinde de substante interzise


Un numar de 150 de elevi de gimnaziu au luat parte la evenimentul “Programul Educational Loga Dance School” sambata, 14 octombrie.

Programul s-a aflat la cea de-a 41-a editie, dorind sa insufle elevilor idea ca se pot distra si fara sa consume alcool sau droguri.

In mijlocul elevilor s-au aflat politisti si specialist din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, precum si subcomisasr Hrihorisan Felicia, ofiter coordinator al Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare, si doamna Campan Pusa Beatrix, specialist in prevenire in cadrul CPECA.

Reprezentanta politiei le-a vorbit elevilor si despre furturile din buzunare, genti, dar si cele din locuinte, inceercand sa le sporeasca atentia.

Deasemenea, acestora le s-a proiectat un scurt film care a prezentat 7 modalitati utilizate de hoti, precum si comportamentul care ii poate proteja de ipostaza de a deveni victima.

Totodata elevii au primit materiale informative cu mesajul campaniei Politie Romane “Hotii sunt creativi, fii preventiv!”.

Reprezentanta CPECA a fost cea care le-a insuflat evilor idea ca distractia nu depinde de substante interzise, mesajul campaniei fiind “Pot Altfel!”.


Program educational la Loga Dance School: distractia nu depinde de substante interzise (Informatia Zilei)

X