17 Decembrie 2018 (Informatia Zilei)


Prin Campania Caritabilaa Loga s-au adunat 12.000 lei pentru sinistrattii razboiului din Ucraina


S-a incheiat cea de a 12-a editie a Campaniei Caritabile Loga Dance School organizata pentru a sustine civilii direct afectati de bombardamentele din regiunea de razboi din Ucraina, iar succesul, la fel ca si in anii trecti, este indiscutabil.

In zona afectata de conflictele armate ale tarii vecine traiesc la ora actuala peste 600.000 de persoane, majoritatea varstnici si localnici care nu au avut posibilitatea sa-si parasească domiciliul, din care 200.000 sunt copii.

In ultima perioada, circa 1,5 milioane de oameni si-au parasit locuintele datorita bombardamentelor.

Iarna aceasta este foarte dificila pentru ei, procurarea hranei reprezentand in fiecare zi o adevarata provocare.

Prin aceasta campanie, Loga Dance School, impreuna cu satmarenii care si-au adus contributia, are in vedere sustinerea unei cantine situata in regiunea de razboi, din localitatea Mariupol – Ucraina.

Campania s- a desfasurat in stransa colaborare cu Organizatia Caritas Ucraina.

Pe scena Galei au evoluat aproximativ 100 de sportivi de la Loga Dance School prin intermediul careia vor sustine aceasta cantina, pentru cumpararea unei cantitati cat mai mari de alimente de baza pentru a asigura hrana populatiei autohtone, greu incercate.

Evenimentul caritabil a avut loc in data de 14 decembrie, intr- o minunata sala de evenimente din municipiul Satu Mare.

Au evoluat pe scena aproximativ 100 de sportivi de la Loga Dance School, de la grupele de copii, juniori și adulti, intermediari si concurs, care au prezentat dansuri: Standard, Latino Americane & Formatii.

Vekony Viktor si Loga Hajnalka si fratii Vonhaz s-au pregatit cu showuri de dans Standard și Latino.

Campania s-a incheiat cu 600 de bilete vandute, pretul unui bilet fiind de 20 lei.

Astfel s-a adunat in total suma de 12.000 de lei.

Banii donati de spectatori au fost transferati in contul Caritas si contractul, impreuna cu extrasul de cont au fost expuse pe pagina de Facebook a scolii de dans.

Numele tuturor celor care, prin donatiile lor au contribuit la succesul acestei campanii sunt vizibile pe site-ul oficial al scolii de dans www.logadance.ro timp de inca o saptamana.

Organizatorii doresc sa le multumeasca si pe acesta cale tuturor celor care au cumparat bilete, donand astfel o suma celor aflati la nevoie, partenerilor mass media si tuturor celor care au facut posibil ca aceasta campanie sa se finalizeze cu atat de mare succes.

Eva Laczko


Prin Campania Caritabilaa Loga s-au adunat 12.000 lei pentru sinistrattii razboiului din Ucraina (Informatia Zilei)

X