30 Iunie 2010 (Informatia Zilei)


Povesti de succes la Loga Dance School – Sebastian Soos si Manuela Pilca


Sebastian Soos si Manuela Pilca ne vorbesc despre cum au descoperit frumusetea dansului

Sunt intamplari in viata fiecarui om care raman nesterse si care trezesc fiori ori de cate ori sunt rememorate.

Cine ar putea sa uite prima zi de scoala, prima intalnire, petrecerea la implinirea varstei majoratului si cate alte momente care dau savoare vietii noastre.

Sau de ce nu, prima ora de dans!

Incepand cu acest numar al suplimentului nostrum, va vom prezenta povestile de succes ale unor oameni care au ajuns sa cunoasca lumea fascinanta a dansului. Iar aici nu ne referim la descoperirea din carti, reviste, sau emisiuni televizate, ci dintr-o experienta proprie trait ape ringul de dans de la Loga Dance School.

Am ajuns sa cunoastem cupluri, familii pentru care dansul reprezinta o pasiune care reuseste in mod constant sa le umple cupa vietii de energie pozitiva, sa simta un rost al lucrurilor, al bucuriei de a face ceva pentru ei insisi. Practice prin dans, ei reusesc sa evadeze intr-o alta lume, mai frumoasa, mai sensibila, uitand cel putin pentru o vreme de toate vicisitudinile acestei lumi.

Este locul din care se intorc mereu energizati, cu forte noi, plini de optimisc si parca mai bine pregatiti sa faca fata unor noi provocari. Sunt oameni care au lasat la o parte prejudecatile, statutul profesional si personal sau varsta si au mizat pe destinul lor.

 

In urma cu un an si jumatate…..

Soos Sebastian care este de profesie technician dentar, s-a decis sa se inscrie la cursurile Loga Dance School. In urma cu ceva vreme nici nu i-ar fi trecut prin minte ca va ajunge sa danseze si ca acest mijloc de a-si petrece timpul liber va face parte integranta din viata lui. “Nu prea eram adept al dansului. Pur si simplu totul a venit pe neasteptate.

Niste prieteni buni m-au innebunit de cap ca sa merg la dans, dupa care impreuna cu prietena mea ne-am inscris la cursurile de la Loga Dance School”, isi aminteste Sebastian.

Asa ca de aproximativ un an si jumatate, interlocutorul nostrum, impreuna cu Manuela Pilca, prietena lui, urmeaza cursurile de dans de la Loga Dance School. Pentru Sebastian dansul este prima experienta de acest gen si considera ca este un nou mod de viata. Ii place in mod deosebit sa danseze Salsa, iar orele petrecute sub indrumarea instructorului Bogdan N i se par cele mai grozave.

“In general fiecare zi de dans e hazlie, am grija sa nu ducem lipsa de asemenea zile mai ales ca instructorul de dans, Bogdan N este pe aceeasi lungime de unda cu mine.

Pentru mine personal este important deoarece consider ca este un mod de recreere, de decuplare mintala, iar atunci cand sunt aici uit de grijile si problemele de zi cu zi”, marturiseste interlocutorul nostru.

 

“Niciodata nu e tarziu sa faci ceva nou!”

Manuela e de profesie psiholog, iar pe lista preocuparilor din afara serviciului, dansul sta pe primul loc. Despre cursurile Loga Dance School a auzit intamplator, s-a hotarat rapid si iata ca in present poate sa spuna cu certitudine ca dansul este cel mai frumos si placut mod de a-si petrece timpul liber. “Si pentru mine e prima experienta de acest gen, este ceva ce nu am mai facut si care ma incanta in cel mai placut mod. Ma face sa uit de tot si sa ma concentrez doar la dans. Imi place nespus de mult anturajul, stilurile de dans. Salsa si bachata au ajuns sa fie stilurile mele preferate.”

Vorbind despre timpul liber, cei doi prieteni sunt de parere ca in ziua de azi este destul de greu sa faci rost de cateva ore pe care sa le aloci pasiunilor tale. Este nevoie de putin efort, de un program bine organizat, insa pana la urma nimic nu este imposibil atunci cand iti propui sa faci ceva pentru placerea ta personala, sunt de parere Sebastian si Manuela.

Cat despre cursurile Loga Dance School ambii au numai cuvinte de lauda. “Este un loc in care merg sa ma simt bine, sa uit de toate celelalte lucruri si nun in ultimul rand sa ma intalnesc cu prietenii de acolo”, declara Manuela. Prietenul ei apreciaza aceasta scoala de dans, pentru faptul ca este bine organizata, dispune de numeroase programe riguros alcatuite, o sala de dans de calibru european, dar si un loc de recreere unde vine intotdeauna cu cea mai mare placer.

Amandoi sunt firi ambitioase care se ghideaza in viata dupa dictonul ca niciodata nu e prea tarziu sa faci ceva nou si ca a fi lipsit de anumite pasiuni inseamna sa-ti lasi sufletul golit de orice traire constructive.

Ne spun cu modestie ca nu sunt experti in a da sfaturi insa au credinta ferma, ca cel mai important lucru este sa incerci, sa-ti dai sansa de a cunoaste lucruri noi.

Pentru detalii accesati www.logadance.ro sau prin telefon la numarul 0722 53 83 17 (Lorant)

 


Povesti de succes la Loga Dance School - Sebastian Soos si Manuela Pilca (Informatia Zilei)

X