8 Septembrie 2010 (Informatia Zilei)


Povesti de succes la Loga Dance School – Loga Lorant, administratorul scolii, si sora lui Hajnalka se destainuie cititorilor nostri


A sosit momentul sa va facem cunoscuta surpriza rezervata finalului “Povestilor de success Loga Dance School”. De-a lungul a 11 saptamani v-am prezentat povestile unor oameni care s-au lasat fascinati de lumea dansului.

Fiecare dintre ei si-a facut cunoscuta propria experienta, ne-a impartasit franturi de viata, bucuriile pe care le-au trait descoperind frumusetea dansului, dar si a acestei scoli care s-a remarcat a fi o adevarata pepiniera pentru viitorii dansatori. De altfel Loga Dance School s-a dovedit a fi mai mult decat o simpla scoala de dans. Este locul care poarta in mod exceptional atributele unei institutii de prima clasa: organizare impecabila, cursuri de calitate, respect fata de cursanti, seriozitate, dar si momente placute de destindere, atat de necesare fiecaruia dintre noi.

Iar Loga Dance School a reusit pe deplin acest lucru. Insa in spatele acestui succes se afla multe ore de munca sustinuta, de daruire, dar si un om deosebit – Loga Lorant, secondat de sora lui, Hajnalka. O familie pentru care principalul deziderat este profesionalismul si respectul fata de oameni.

Povestea de succes a lui Lorant, un tanar intreprinzator in varsta de 29 de ani, ar putea incepe asa: „A fost odata un vis…”. Iar acel vis peste ani s-a transformat in realitate. De la varsta de 8 ani, mama ma tot asculta zambind cum povesteam de visele mele, ca atunci cand voi creste mare voi fi un om de afaceri si voi calatori in locuri exotice si lista intreaga de vise pe care mi le doream mult nu contenea.

Mama fiind infirmiera la o cresa, iar tatal tamplar au vrut intotdeauna sa ma ocroteasca de lumea afacerilor, de greutatile si pericolele acesteia propunandu-mi sa termin o facultate, iar apoi sa ma angajez la o companie renumita. La varsta de 16 ani, desi parintii mi-au interzis, pe langa scoala, am inceput sa lucrez in Network Marketing, invatand pe langa oamenii de afaceri, mai ales evrei.

Dupa terminarea facultatii de marketing si management, am absolvit masteratul. Apoi m-am inscris la Open University Business School unde am obtinut certificatul profesional in management. In continuare luptam pentru visele mele care nu m-au lasat sa ma angajez. Intr-un final am ajuns sa imi deschid propria firma – o librarie virtuala si o editura. Dupa cativa ani, am vrut mai mult si am trecut in domeniul materialelor de legislatie rutiera, lucrand mai mult cu institutii de stat si companii” ne povesteste Lorant.

3 ani de la infiintarea Loga Dance School

Dansul este un sentiment fermecator, care te invata sa traiesti cu adevarat!

Insa ambitiile interlocutorului nostru nu se opresc aici. Dupa mai multi ani se naste dorinta de a-si implini alt vis din adolescenta – acela de a pune bazele unei scoli de dans care sa ii poarte numele. Astfel, in 2007, ia fiinta Loga Dance School. „Dumnezeu mi-a oferit si acest lucru, ca si multe lucruri, pentru care niciodata nu-i voi putea multumi suficient” marturiseste administratorul scolii.

Dansul si-a facut loc in sufletul lui Lorant inca de pe vremea cand era licean. Zambeste nostalgic si continua sirul destainuiilor: „Povestea mea ca dansator incepe din adolescenta, de la esecul trait la o nunta, unde nu stiam sa dansez vals vienez cu o frumoasa domnisoara din Zalau. Dupa nunta m-am inscris la dans, iar dupa cativa ani am ajuns la primele concursuri. In 2003 am obtinut locul I la Campionatul Romaniei, clasa E.

Poate si din cauza acelui vals de la nunta, pentru mine valsul vienez ca si celelalte dansuri standard vor ramane apropiate de sufletul meu, dar si dansurile salsa si latino isi fac loc printre ele.” Loga Lorant este multumit sufleteste de tot ce a realizat. Tot acest urcus a fost strabatut impreuna cu sora lui Hajni (cum ii place s-o alinte), o fiinta delicata, care i-a insuflat in permanenta increderea in fortele proprii si curajul de a merge mai departe.

Iar Lorant este mandru de sora lui in care vede toate calitatile unui bun lider. Hajnalka are varsta de 19 ani, fiind absolventa a Colegiului National Kolcsey Ferenc. In prezent este studenta la Academia de Dans din Budapesta.

„Acum trei ani cand Lorant a deschis scoala de dans eram sigura ca dansul este sportul meu ideal. In momentul de fata pot sa spun fara nicio ezitare ca nu mi-as putea imagina sa renunt la dans pentru niciun alt sport din lume” ne spune cu multa incantare Hajni.

Daca ar fi sa vorbim de secretul care a dus la reusita acestei scoli, atunci cu siguranta putem sa spunem ca nimic din tot ce inseamna frumos si valoros nu se poate face decat prin munca.

Iar Lorant si Hajni lucreaza foarte mult impreuna, petrec mult timp la Loga Dance School, practic sunt „dependenti” de munca lor, dedicati 100% idealurilor pe care si le-au propus sa si le indeplineasca. „ Loga Dance School reprezinta pentru noi a doua familie, petrecem mai mult timp in sala decat acasa.

Fiecare clipa de la Loga Dance School o traim din plin, o cladim cu pasiune, devotament, luptam pentru ea ca niste obsedati. Loga Dance School este o familie mare cu multi oameni cu personalitate, unde ne simtim bine in largul nostru” ne spun cei doi frati.

De curand scoala a marcat trei ani de existenta, iar pe aceasta cale colectivul redactiei cotidianului „Informatia Zilei” le ureaza mult succes in tot ceea ce fac.

Din 13 septembrie Loga Dance School da startul cursurilor de dans. Inscrierile se fac pana in data de 10 septembrie la sala de dans situata pe strada Martirilor Deportati, in incinta Tipografiei Somesul (etajul 1). Pentru mai multe detalii accesati www.logadance.ro sau prin telefon la numarul 0722 53 83 17.

 


Povesti de succes la Loga Dance School - Loga Lorant, administratorul scolii, si sora lui Hajnalka se destainuie cititorilor nostri (Informatia Zilei)

X