1 Septembrie 2010 (Informatia Zilei)


Povesti de succes la Loga Dance School – Diana Lupsica Negrean si Pop Zoltan


Diana Lupsica Negrean si Pop Zoltan ne vorbesc despre cum au descoperit frumusetea dansului

Seria povestilor de succes la Loga Dance School se apropie sfarsit. Insa nu inainte de va prezenta experienta minunata pe care o traiesc doua cupluri fascinate de acest miraj al pasilor de pe ringul de dans. Si cum orice lucru care incepe frumos trebuie sa aiba un final pe masura, am rezervat pentru numarul viitor al suplimentului „Sanatate si Frumusete” o surpriza care cu siguranta va va face o mare placere.

            De aceasta data alaturi de noi se afla Diana Lupsica Negrean si Pop Zoltan, doi tineri pentru care dansul reprezinta un mod de a fi. Diana are 26 de ani, este de profesie economist si detine functia de administrator la o renumita societate producatoare de ulei vegetal de la noi din judet. Pe lista hobby-urilor ei, dansul se situeaza pe primul loc, urmat de filme, colectionarea de papusi Barbie, ceasuri de mana, dar si prezentarea de diverse evenimente.

Zoltan, prietenul ei, are 28 de ani si este de profesie medic stomatolog. Si pentru el dansul este primul in topul preferintelor, insa nu sunt mai prejos nici celelalte modalitati de a-si petrece timpul liber: ciclismul, alpinismul, drumetiile sau vizionarea unui film bun.

Pentru ei, primul contact cu Loga Dance School a fost atunci cand au citit un afis. Asa au aflat ca in urbea de pe Somes ia fiinta o adevarata scoala de dans, ceea ce i-a indemnat sa ia parte la primul spectacol al scolii, de promovare a cursurilor. In primavara acestui an, cam la aproximativ trei ani de cand au stiut de existenta Loga Dance School, Diana si Zoltan s-au hotarat ca trebuie sa faca o schimbare in viata lor, mai ales ca nici unul dintre ei nu era un novice in ale dansului.

Cu Loga Dance School au descoperit o noua lume. „Inca de la primul curs de Loga Dance School, am avut sentimentul ca apartinem unei mari familii, ai carei membri sunt amabili si prietenosi, au rabdarea de a te ajuta in insusirea pasilor de dans mai dificili, disponibilitatea de a te insoti si sustine la tot felul de competitii, initiativa de a te serba cu ocazia diverselor aniversari sau au dispozitia necesara pentru petreceri si excursii” – marturisesc cei doi interlocutori. S-au lipit cu inima de cateva dansuri, asa ca printre preferate se numara Quick Step-ul, Jive-ul, Salsa si Paso Doble.

Diana a descoperit pentru prima data dansul in scoala generala, iar de atunci nu s-a mai dezlipit de el. O bucata buna de vreme a activat in trupa Magic Dance, a Casei Municipale de Cultura Carei (azi Centrul Cultural al Municipiului Carei), apoi in studentie.

Isi aminteste cu nostalgie de primul curs de dans sportiv si perioada in care, impreuna cu colegele de la Class Promotion Madness a fost majoreta pentru echipa de baschet masculin, pe atunci BU Poli Carbochim.

A reluat dansul sportiv in timpul masteratului, la care s-a adaugat cel in formatie, la Fashion Dance Carei. Aici l-a avut in ultimii doi ani ca partener pe Zoli, iar din aprilie 2010 frecventeaza impreuna cursurile Loga Dance School.

Zoli a facut primii pasi de dans in cadrul trupei Fashion Dance din Carei. S-a intamplat in perioada dintre absolvirea facultatii si angajarea la primul loc de munca. „Ceea ce a inceput ca o modalitate de a-mi omori timpul liber a devenit, cu fiecare minut petrecut in sala de repetitii si cu fiecare pas nou invatat, cel mai drag hobby al meu” – ne povesteste Zoltan.

Cei doi dansatori au o multime de amintiri hazlii din timpul cursurilor. Zambesc de fiecare data cand isi amintesc cum au invatat o noua coregrafie, sau pur si simplu cand prin gesturile lor au reusit sa anime intreaga atmosfera din sala de dans.

Practicand acest sport de multa vreme, cei doi considera ca atunci cand cineva are in vedere optiunea de a urma dansul, trebuie sa isi doreasca cu tot sufletul acest lucru. „Dansul fie iti place, fie nu, iar in cazul in care iti place, pasiunea pentru dans vine din interiorul fiecaruia” sunt de parere cei doi dansatori.

Insa o certitudine poate fi confirmata doar atunci cand incerci, asa ca indemnul interlocutorilor nostri este ca orice candidat sa-si acorde o perioada de trei luni gasirii raspunsului la aceasta intrebare. Diana si Zoltan au invatat sa-si stabileasca prioritatile, sa stie cand sa renunte la o oportunitate, sau cand sa ii dea curs si spre satisfactia lor au facut mereu o alegere buna.

Daca ar fi sa rezume in cateva cuvinte ce inseamna pentru ei Loga Dance School, interlocutorii nostri ne-au rapsuns fara nicio ezitare: o buna organizare, cursuri de o calitate exceptionala, respect fata de cursanti, seriozitate dar si multe momente placute de relaxare.

Pentru mai multe detalii accesati www.logadance.ro sau prin telefon la numarul 0722 53 83 17 (Lorant)

Mihaela Ghita


Povesti de succes la Loga Dance School - Diana Lupsica Negrean si Pop Zoltan (Informatia Zilei)

X