10 Noiembrie 2015 (gazetanord-vest.ro)


Patru titluri nationale obtinute de dansatorii satmareni la Cluj-Napoca!


La sfarsitul saptamanii trecute atentia in lumea dansului sportiv din Romania s-a indreptat spre Cluj-Napoca unde a fost organizat Campionatul National pe clase de valori. Organizarea s-a bucurat de un real succes in ciuda unei mari provocari de a gestiona in doar 2 zile peste 800 de perechi inscrise la diferite clase si sectiuni.

Perechea satmareana Kiss Bertalan – Ilyes Dalma, legitimata la Rus Team Baia Mare, s-a inscris la clasa E la categoria Seniori la latino si standard. Cei doi au reusit sa obtina locul 1, atat la sectiunea Standard cat si la Latino si au reusit performanta de a fi singura pereche prezenta la acest campionat care reuseste sa obtina titlul national la ambele sectiuni.

Aur pentru Luana Arnaut (Royal)- Aramisz Toth (Oradea)
Tot la Campionatul National de clase, perechea Luana Arnaut ( Royal Dance Club Satu Mare)- Toth Aramisz ( Stephany Oradea) a castigat titlul national la clasa E, categoria 6-9 ani.
Tot de la Royal Dance Club, perechea Iulia Chereji- Mihnea Opre a intrat in finala la clasa C si a terminat pe locul 5, atat la standard cat si la latino.

“O competitie foarte puternica. Au fost, clar, cele mai puternice perechi din tara la clasele lor. Felicitari sportivilor nostri pentru rezultatele obtinute” a spus antrenorul de la Royal, Ovidiu Ignat. De remarcat ca satmareanul Otto Varga a fost director de concurs iar parchetul de pe unul dintre ringuri a fost imprumutat de la clubul Royal Dance din Satu Mare.

Loga Dance School cu doua medalii
Rezultate deosebite la Cluj Napoca au obtinut si dansatorii de la Loga Dance School Satu Mare.

Perechea Loga Lorant & Ary Dalma a reusit sa se impuna la clasa D – Standard adulti, iar perechea de copii Puscas Eduard & Pap Ariana la categoria de varsta 4-7 ani, clasa Precompetitional 3 dansuri a terminat pe locul doi si a cucerit astfel medaliile de argint!
Dansatorii satmareni se pregatesc acum pentru un alt concurs important ce va avea loc in week-end la Targu Mures, Cupa Dance Art.


Patru titluri nationale obtinute de dansatorii satmareni la Cluj-Napoca! (gazetanord-vest.ro)

X