1 Iunie 2012 (Friss Ujsag)


Oldtimer & Youngtimer talalkozo 


A regi idok autocsodainak, az ujjaepitett, 30-40 eves, vagy annal is oregebb jarmuveknek Szatmar megyeben is jelentos rajongotabora van.b

Az oldtimer autocsodaknak mindig nagy sikere van

Ezekbol a lelkes regiauto-kedvelokbol alakult 2008-ban az Oldtimer Klub, amely azota szinte minden evben nivos kiallitasokkal gazdagitotta Szatmar megye rendezveny-kinalatat.

Ebben az evben junius 2-an, szombaton, a kakszentmartoni lovarda udvara (a Tractoristilor utca 336. szam alatt) ad helyet a nemzetkozi autos talalkozonak, melynek mottoja: „125 eves az automobil”.

Az oldtimer es youngtimer autok tulajdonosai 10 orai kezdettel erkeznek a helyszinre. 12 oratol indul a veteran autok kormenete Szatmarnemeti kozpontjaig es vissza.

A lovarda udvaraban 14 oratol kezdodnek az esemenyek, fellep a Loga Dance School, a Backstage Dance School, a szatmari „Galopp” lovas egyesulet dijugratasi bemutatot tart, majd a latogatok is bekapcsolodhatnak a lovas programba.

Ezutan a Black River Blues Band teremt varazslatos hangulatot, blues&rock stilusban, majd a 60-as evek hangulatat varazsolja kozenk a Beatles emlekzenekar.

A rendezvenyre valo belepes, hasonlokeppen a szorakoztatasi programokon valo reszvetel ingyenes.

A rendezvenyen az 50-60-70-80-as evek zeneje adja vissza a regi idok hangulatat.


Oldtimer & Youngtimer talalkozo (Friss Ujsag)

X