5 Decembrie 2016 (Informatia Zilei)

Noi succese pentru Loga Dance School la Cupa Sebesului


Loga Dance School a participat sambata, 26 noiembrie, cu doua perechi de dansatori la Cupa Sebesului, organizata in orasul Sebes, unde ambele cupluri de sportivi s-au calificat in finala.

Diousi Rafael si Tala Alexia au obtinut locul 2 din 17 perechi, in clasa E, categoria 12-15 ani, iar Varga Andrei si Pauliuc Rita, locul 4 din 24 de perechi, in clasa Hobby, categoria 10-11 ani. In aceste zile, sportivii satmareni se pregatesc intens pentru Cupa Potaissa, organizata in 10 decembrie, la Turda.

In viitorul apropiat, se va desfasura la Satu Mare cea de-a 10-a editie a Campaniei Caritabile Loga Dance School, organizata de data aceasta pentru sustinerea copiilor care sufera de leucemie.

Pretul unul bilet de donatie la acest spectacol este de 20 de lei.

Suma astfel adunata va fi utilizata integral pentru acoperirea cheltuielilor necesare organizarii unei excursii la Disneyland pentru acesti copii bolnavi.

Toate sponsorizarile colectate in timpul campaniei vor fi oferite copiilor bolnavi de leucemie, in cadrul unui spectacol caritabil de dans, care va avea loc in 20 decembrie, la ora 19.00, in obisnuita locatie, intr-un local elegant de pe strada Gorunului.


Noi succese pentru Loga Dance School la Cupa Sebesului (Informatia Zilei)

X