30 Ianuarie 2019 (frissujsag.ro)


Neveles es szorakozas kez a kezben jar


Nepszeru a Loga Dance School tanciskola altalanos iskolasoknak szolo kozossegi rendezvenye.

Ezuttal is hatalmas volt az erdeklodes a Loga Dance School tanciskola szombat esti programja irant, a fiataloknak szolo szorakoztato-nevelo esten kozel 400-an voltak jelen.

2011 ota minden evben, oktobertol marciusig, havi rendszeresseggel nevelo celzatu, szorakozassal egybekotott esteket szerveznek a Loga Dance School tanciskola oktatoi, amit mar evek ota sokan igyekszenek kihasznalni.

Ezuttal az egyik szatmarnemeti rendezvenyterem adott otthont az esemenynek, mivel a tancorakon hasznalt terem erre az alkalomra kicsinek bizonyult.

Az elmult honapokban atlagosan 150-en vettek reszt a tanciskola programjan, a szervezok ugy dontottek, hogy ez utobbit megkozelitoleg 400 fo reszvetelevel szeretnek lebonyolitani.

A siker garantalt volt, nehany nap alatt el is keltek a jegyek, voltak, akik mar nem kaptak helyet szombat estere.

A harom es fel oras esemeny elso 30 percet szokas szerint a Szatmar Megyei Rendor-felugyeloseg munkatarsanak szenteltek, Felicia Hrihorisan ezuttal a 112-es segelyvonal szereperol es hasznalatarol beszelt a gyerekeknek.

Ezt kovetoen harom oran at tarto buli kovetkezett, termeszetesen zart ajtok mogott, felnottek felugyelete mellett.

Az est folyaman kizarolag uditoitalok kerultek felszolgalasra, igy minden szulo biztonsagban tudhatta gyermeket a kulturalt, zart koru bulin.

Loga Dance School tanciskola miden alkalommal gondoskodik rola, hogy 10–12 felnott felugyelete mellett bulizzanak a diakok, s az estekrol fotok es videok is keszulnek, amelyek minden alkalommal felkerulnek a tanciskola kozossegi oldalara is.

A szervezok elmondasa szerint a szulok is udvozlik, hogy kulturalt szorakozasi lehetoseget biztositanak gyermekeiknek biztonsagos korulmenyek kozott.


 

Neveles es szorakozas kez a kezben jar (frissujsag.ro)

X