20 Martie 2019 (Friss Ujsag)


Kolozsvarrol hoztak ermeket a Loga Dance School sporttancosok.


Kolozsvarrol hoztak ermeket a sporttancosok

Het alkalommal szolitottak dobogora a Szatmarnemeti Loga Dance School egyesulet valamely sporttancparosat az elmult hetvegen Kolozsvaron, ahol a mar evtizedes multtal rendelkezo Napoca Dance Festival orszagos viadalt rendeztek meg.

Tobb mint ketszaz duo mutat kozott be a zsuri elott; a szatmari tanciskola 10 parosa tizenharom kategoriaba nevezett, es mindegyikben a dontoig jutott.

A nagykarolyi Chris Varga, Polak Hanna kettos a D-osztaly 12–13 evesei kozott versenyzett, es bar ez csak a hatodik megmerettetesuk volt, Kolozsvaron sikerult megszerezniuk az aranyermet.

Hozzajuk hasonloan ingazik a szatmari edzesekre a Hornyak Daniel, Iulia Puscas paros ferfi tagja.

A ket ifju tehetseg csupan hat hete tancol parban, es ez volt az elso kozos versenyuk, de sikerult a dontoig jutniuk a 12–15 evesek open basic standard versenyszamaban, ahol a 6. he- lyen zartak.

A Loga Dance School kozlemenyebol az is kiderul, hogy a Mihai Pop, Mekker Adrienn paros egy eve tancol, es a kolozsvari volt a harmadik versenyuk a 10–11 eves kezdok kozott, s a hetvegen sikerult a legjobbjukat nyujtaniuk kategoriajukban, igy aranyeremmel tertek haza.

Az elso helyen zart a Daniel Pop, Gloria Mihai paros is (16–34 evesek, open basic latino), mig a Raul Danci, Alessia Nojea (kezdok, 1 tanc), Eduard Puscas, Bacutiu-Mak Regina (6–11 evesek, E-osztaly) es Cristian Smucz, Anacarina Gheorghioi (tanciskola, 2 tanc) tancparosok bemutatoit ezusteremmel jutalmaztak.

Utobbiak egyebkent a 3 tanc versenyszamban a 4. helyen zartak, mig a

Pop Daniel, Mihai Gloria kettos korosztalya open basic standard kategoriajaban az 5. poziciot szerezte meg.

Bronzeremmel tert haza a Rafael Diousi, Alexia Tala (open basic standard) kettos, mig a

Becsi Balazs, Nagy Dorottya tanciskolas kategoriaju kettos 4.lett a 2 tanc es 5. a 3 tancversenyszamban.

Nagy Dominik es Ilonczai Dora a 6. helyen zart a 12–13 evesek E-osztalyos megmerettetesen.

Nincs sok pihenoidejuk a Loga Dance School sportoloinak, ugyanis ezen a hetvegen Nagyvaradon lepnek tancparkettre egy ujabb orszagos versenyen.

Elegans kornyezetben versenyeztek Kolozsvaron a szatmari sporttancosok


Kolozsvarrol hoztak ermeket a Loga Dance School sporttancosok. (Friss Ujsag)

X