22 Noiembrie 2019 (Friss Ujsag)


Minden Loga Dance School tanciskolas bejutott a dontobe.


Minden tanciskolas bejutott a dontobe

Szaszregenben, a Mirona Kupa orszagos verseny idei kiirasan remekeltek az elmult napokban a szatmarnemeti Loga Dance School sporttancosai.

Ot duo es egy egyeni versenyzo osszesen 11 ermet szerzett 10 kategoriaban; a megmerettetesen tobb mint 250 paros lepett a tancparkettre.

A Hornyak Daniel, Iulia Puscas (12–15 evesek, open basic latino) es a Kengye Adam, Illes Tamara (16–34 evesek, open basic standard) paros erte el a legjobb eredmenyeket, hiszen ok a kategoriajuk legjobbjainak bizonyultak.

A Hornyak, Puşcaş kettos egyebkent masik ket versenyszamban is megmerkozott: a 12–15 evesek open basic standard szamaban bronzermet szerzett, a latintanc nyilt versenyben pedig dontos volt, s a 6. helyen zart.

Ugyanebben a korosztalyban kozel volt a duplazashoz a Toth Krisztian, Alexandra Mihali paros is: a D-osztalyos versenyben ezustermet szerzett, az open basic latino versenyszamban pedig epp csap lecsuszott a dobogorol, a 4. helyen zart.

A 6–11 evesek kozott az Eduard Puscas, Bacutiu-Mak Regina kettos bronzermet szerzett az E-osztaly versenyeben, de a dontoben tancolt az open basic kategoriaban is, ahol az 5. helyen zart.

Ket versenyszamban lepett a zsuri ele a Daniel Pop, Gloria Mihai paros is: az open basic latino, majd az open basic standard kategoriaban is a 4. helyen zart.

A 8–9 eves lanyok egyeni szamaban is dobogora szolitottak a Loga Dance School tancosat: Flavia Buzila bronzeremmel terhetett haza.

A szatmari tanciskola parosai ket kategoriaban is a zsuri ele leptek


Minden Loga Dance School tanciskolas bejutott a dontobe. (Friss Ujsag)

X