9 Octombrie 2019 (Friss Ujsag)


Bajnoki dobogon a szatmari Loga Dance School tancosok.


Bajnoki dobogon a szatmari tancosok

Jol szerepeltek a szatmarnemeti sporttancosok az egyik legfontosabb oszi versenyen, az osztalyonkenti bajnoksagon.

Harom parost szolitottak dobogora az elmult hetvegen Bukarestben.

A ket vezeto szatmari tanciskola, a Loga Dance School es a Royal Dance Club sportoloi is dobogora alltak a bukaresti bajnoksagon.

Bajnoki ermekkel tertek haza az elmult hetvegen Bukarestbol a Szatmarnemeti Loga Dance School es a Szatmarnemeti Royal Dance Club sporttancosai.

A fovarosban rendezett oszta- lyonkenti bajnoksagra egyebkent mintegy 650 sporttancparos nevezett, es nem csak hazai, hanem kulfoldi vetelytarsak is eljottek.

Europa tobb orszagabol, de meg Ausztraliabol is erkeztek parosok, igy szombaton es vasarnap kozel husz orszag verseny- zoi leptek a zsuri ele.

A rendkivul eros mezonyben a Loga Dance Schoolt negy paros kepviselte, akik kozul kettonek a hatos dontoig sikerult menetelnie.

A 12–13 evesek D-osztalyos megmerettetesen 25 paros kozul a Varga Chris, Polak Hanna kettos meg sem allt a dobogoig, igy ezusteremmel terhettek haza.

Ugyanakkor ezzel az eredmenynyel fokozatot valtott a szatmari duo, az elkovetkezokben mar a C-osztalyban fognak versenyezni.

Kengye Adam es Illes Tamara a 16–18 evesek C-osztalyos versenyeben 13 nevezo kozul
jutottak a finaleba, ahol kevessel maradtak le a podiumrol, vegul a 4. helyen zartak.

Bajnoki ezustermekkel tertek haza a Royal Dance Club parosai is. Az Ovidiu Ignat, Varga Otto, Marius Iepure edzoharmas tanitvanyai kozul a Decsei David, Cociota Carina kettos erme csillog a legszebben.

A szatmari paros a 16–18 evesek B-osztalyos latintanc-versenyeben tizenkilenc nevezobol a masodik helyen zart.

Nem adta alabb a Luca Dominic Simon, Cerasela Torja kettos sem.

Ok egy napon ket osztaly dontojeben is a tancparkettre leptek, ugyanis a 16–18 evesek D-osztalyos sztenderd versenye utan ahol 26 nevezo kozott szereztek ezustermet fokozatot val tottak, es maris beiratkozhattak a C-osztaly latintanc-bajnoksagara, ahol 11-bol a 6. helyen zartak.

Nem hivatalos bajnoki cimet szerzett a Zsebenyi Erik, Gabriela Puşcaşiu paros.

Ok eloszor vesznek reszt bajnoksagon, es a 19–35 evesek hobbi kategoriajanak a sztenderd es latintanc-versenyere neveztek, es a legjobbaknak bizonyultak.


 

Bajnoki dobogon a szatmari Loga Dance School tancosok. (Friss Ujsag)

X