16 Ianuarie 2012 (szatmar.ro)


Meg ket hetig vasarolhato jegy a karitativ balra


A nehez korulmenyek kozott elo Spivac csaladot tamogatja idei karitativ akcioja soran a szatmarnemeti Loga Dance School csapata, mely minden evben segit a raszorulokon egy-egy jotekonysagi kampany soran. Mindazok, akik reszt akarnak venni az idei akcioban, a Loga Dance School jotekonysagi baljara szolo belepojegy megvasarlasaval meg is tehetik januar 30-ig.

Adomanygyujto szandekkal szervez balt januar 30-an a szatmarnemeti Loga Dance School csapata. A tancosok ezuttal egy harom gyermekes csaladot szeretnenek tamogatni egy legalabb ket evre szolo alberlettel. A Spivac csalad a Szamosparton el egy barakkban, futes, aram es egyeb szolgaltatasok nelkul. A csaladfenntartoknak munkara es lakasra lenne szukseguk ahhoz, hogy gyermekeiket megfelelo korulmenyek kozott neveljek fol.

Tamogassa On is a Loga Dance School kampanyat, hogy a csalad minel hosszabb idore tudjon lakast berelni. A januar 30-i balra szolo jegyeket meg ket hetig meg lehet vasarolni, es csutortoktol a Real bevasarlokozpontban is kaphatoak lesznek. 

A jegyek eddig tizenot Szatmar megyei telepulesen megvasarolhatok, vagy megrendelhetok a Rotaract onkenteseitol, akik lakcimre szallitjak azokat.

Az adomanygyujtopontok listaja es az onkentesek telefonszama a Loga Dance School oldalan megtalalhato.

A jotekonysagi balra januar 30-an, hetfo este 21 oratol kerul sor a Select Etteremben. A rendezveny kereteben a szervezok atadjak a csaladnak a kiberelt lakas kulcsat es minden mas, a kampany soran begyujtott adomanyt. Egy belepojegy ara 20 lejbe kerul.


Meg ket hetig vasarolhato jegy a karitativ balra (szatmar.ro)

X