20 Mai 2010 (portalsm.ro)


Masini de epoca, in 5-6 iunie, la conacul din Dorolt


Clubul Oldtimer a prezentat astazi, intr-o conferinta de presa, detaliile despre evenimentul “Intalnire Oldtimer & Youngtimer 2010”, organizat in colaborare cu brandul de confectii Inedit si Loga Dance School. La conferinta au participat Prinzinger Adalbert, presedintele Oldtimer Club, Csoma Istvan, vicepresedintele clubului, Sorina Tulan, managerul Inedit, Cosmin Muresan, designer vestimentar si director de imagine al firmei Inedit, si Loga Lorant, administrator Loga Dance School.

Evenimentul va avea loc in 5 si 6 iunie la conacul de la Dorolt. In cadrul acestui show vor fi expuse aproximativ 40 de masini de epoca, Loga Dance School a pregatit cateva dansuri standard, cel mai spectaculos moment de dans fiind un tangou clasic din anii 30-40, iar brandul de confectii Inedit va prezenta o colectie vestimentara retro, precum si colectia de primavara-vara 2010.

Presedintele Oldtimer Club, Prinzinger Adalbert, a declarat ca acest eveniment isi propune promovarea masinilor de epoca in judetul Satu Mare. “Evenimentul va avea loc la conacul din Dorolt, peste 40 de masini vor fi prezentate in cadrul acestei intalniri”, a precizat acesta.

Cosmin Muresan a spus ca este un proiect provocator pentru Inedit, fiind reunite trei domenii care promoveaza luxul. “Va fi o colectie inspirata de anii de aur ai Hollywood-ului, precum si colectia de primavara-vara a brandului”, a adaugat Muresan.

“Ne vom aminti si vom incerca sa cream atmosfera specifica anilor 30-40. Vom prezenta o colectie retro in concordanta cu masinile de epoca”, a declarat Sorina Tulan, managerul Inedit.

Biletul de intrare pentru vizitatori va fi de 10 lei, iar pentru copii sub 14 ani este gratis. Vor participa colectionari de masini de epoca din Ungaria, Arad, Brasov, Dej, Oradea, Bucuresti, etc.

Evenimentul va incepe la ora 14.00, iar dupa adunarea de la conacul din Dorolt, colectionarii vor porni intr-o parada moto prin centrul orasului Satu Mare, cu un popas de 30 de minute in fata Catedralei Romano-Catolice, dupa care se vor reintoarce in Dorolt.


Masini de epoca, in 5-6 iunie, la conacul din Dorolt (portalsm.ro)

X