22 Octombrie 2009Β (portalsm.ro)


Maraton de binefacere organizat de Loga Dance School


Vineri, 4 decembrie 2009, incepand cu ora 21.00, in sala de dans Loga Dance School, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30, ca avea loc o actiune caritabila, pentru ajutorarea unui tanar.

Sase perechi de dansatori vor participa la un maraton de 4 ore de dans continuu, pe 12 stiluri de dans, printre care: Latino-americane, Standard si Salsa.

Actiunea este organizata pentru strangerea de fonduri pentru Adrian Chereches din Satu Mare. El are nevoie de un carucior electric pentru a-si putea continua studiile si a-si gasi un loc de munca.

Caruciorul electric costa 5.000 RON, pretul unui bilet de intrare fiind de 20 RON.

Primii 100 de participanti au asigurate locuri in sala de dans. Donatii pentru Adrian Chereches se mai pot face in urna special amenajata in sala de dansΒ Loga Dance School, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30, zilnic, intre orele 16.00-21.00.

Toate sumele colectate vor fi donate lui Adrian Chereches. Daca pe parcursul maratonului, o pereche cedeaza, pentru cei care raman pe ringul de dans, maratonul se poate prelungi cu o ora.

La finalul maratonului, unul dintre donatori va castiga prin extragere, o excursie de 4 zile, pentru 2 persoane, in Venetia, la hotel de 4 stele, situat in inima orasului, transportul fiind asigurat cu avionul.

Dansatorii sunt:

Pelcz Evelin – 13 ani – eleva

Vajda Edina – 16 ani – eleva

Loga Hajnalka – 18 ani – eleva

Dragos Monica – 31 ani – coafeza

Illyes Dalma – 41 ani – manager

Dombi Eniko – 48 ani – expert contabil

Illyes Benjamin – 16 ani – elev

Vanyi Szabolcs – 25 ani – manager

Loga Lorant – 28 de ani – manager

Dragos Cristian – 33 ani – manager

Kiss Bertalan Cristian – 35 ani – inspector de specialitate

Beres Kovacs Jozsef – 52 ani- manager

Portalsm.ro este partener media al evenimentului.

Maraton de binefacere organizat de Loga Dance School (portalsm.ro)


 

X