20 Ianuarie 2016 (gazetanord-vest.ro)


Loga Dance School vine in sprijinul copiilor cu autism


Scoala de dans Loga Dance School a demarat a noua editie a campaniei caritabile pe care o organizeaza in fiecare an pentru persoanele aflate in dificultate.

Anul acesta Loga Dance School isi indreapta atentia spre copiii care sufera de autism si care au nevoie urgenta de o serie de materiale didactice speciale.

Dupa ce anul trecut o familie a reusit sa fie ajutata pentru a se muta intr-o locuinta, Loga Dance School ii invita pe satmareni sa se alature anul acesta initiativei de a ajuta Asociatia pentru Copii Autisti Satu Mare.

Campania se desfasoara la fel ca si in ceilalti ani si presupune cumpararea unui bilet la spectacolul caritabil care va avea loc la finalul campaniei la un restaurant din municipiul Satu Mare unde dansatorii sportivi le pregatesc satmarenilor un show de dans, in semn de multumire pentru generozitatea lor.

Cei care doresc sa faca un gest frumos si sa ajute copiii autisti isi pot cumpara biletele de la sala de dans Loga Dance School incepand de maine. Suma de bani astfel colectata va fi utilizata integral pentru achizitionarea de materiale didactice pentru copiii autisti.

Materialele didactice si toate sponsorizarile colectate in timpul campaniei vor fi predate Asociatiei pentru Copii Autisti Satu Mare, in cadrul unui spectacol de dans caritabil ce va avea loc la Sala de Evenimente Esedra in data de 25 februarie, de la ora 19.
 Alexandra Ardelean


Loga Dance School vine in sprijinul copiilor cu autism (gazetanord-vest.ro)

X