10 Septembrie 2010 (informatia-zilei.ro)


Loga Dance School te invita la o ora de dans gratuita


Din 13 septembrie, Loga Dance School da startul cursurilor de dans. Cu acest prilej, lanseaza o invitatie tentanta satmarenilor, si anume de a participa la o ora de dans gratuita in prima saptamana.

Incepand de luni, 13 septembrie, si pana vineri, 17 septembrie, in fiecare zi, in cotidianul “Informatia Zilei” va aparea un talon de participare. Cu acest salon oricine poate incerca un antrenament de 90 de minute gratuit.

Daca aveti un talon in fiecare zi, puteti participa la cate un antrenament gratuit in fiecare zi. Este important de retinut faptul ca un talon este valabil doar pentru ziua respectiva, si pentru o singura persoana.

Asadar nu va mai ramane de facut decat sa decupati talonul din ziar, sa-l completati cu datele personale si sa va prezentati cu el la sediul Loga Dance School, strada Martirilor Deportati nr.30 (in incinta Tipografiei “Somesul”).

In functie de ziua pe care o alegeti, puteti opta pentru urmatoarele tipuri de antrenament: Luni si miercuri, ora 20.00-21.30 (dans sportiv), marti si joi, ora 18.00-19.30 (dans sportiv), vineri, de la ora 21.00-22.30 (Salsa).


Loga Dance School te invita la o ora de dans gratuita (informatia-zilei.ro)

X