7 Septembrie 2009 (portalsm.ro)


Loga Dance School – spectacol de exceptie in sala Teatrului de Nord


Gala anuala, Loga Dance School, a sarbatorit doi ani de existenta printr-un show incendiar, in sala Teatrului de Nord, duminica, 6 septembrie, de la ora 18.

Sala Teatrului de Nord a fost, si de aceasta data, umpluta la refuz de spectatori.

Spectacolul exploziv promis nu s-a lasat mai prejos, spectatorii lasandu-se vrajiti de stilurile de dans fermecatoare, iar organizatorii au demonstrat inca o data ca dansul si muzica pot deveni o parte a vietii noastre cotidiene.

Spectacolul a cuprins atat dansuri sportive, respectiv dansurile standard (Vals Vienez, Vals Lent, Tango, Quick Step), si dansurile latino (Samba, Cha Cha, Rumba, Jive, Mambo), cat si dansurile familiei salsa (Salsa, Cuban Cha Cha, Bachata, Rueda de Casino).

Evolutia celor 35 de dansatori, cu varsta cuprinsa intre 6 si 53 de ani, care nu sunt profesionisti ci cursanti de cateva luni, a fost demna de admirat, deoarece au demonstrat ca perseverenta si pasiunea pentru dans pot aduce robote de aplauze pe intreaga durata de doua ore a spectacolului.

Dansatorii au fost pregatiti de profesorii scolii de dans: maestrul Vekony Sandor din Ungaria, precum si campionul national de salsa Bogdan N.

In ultimii doi ani, Loga Dance School – spectacol de exceptie in sala Teatrului de Nord a organizat pe langa cursurile de dans, cinci cantonamente de dans, fiind la nivel national, una din cele care preda la nivel profesionist atat gama dansurilor sportive, cat si familia salsa.

Cu siguranta, spectacolul oferit a incantat audienta, iar cei ce doresc sa-si insuseasca din micile secrete ale artei dansului, se pot inscrie in perioada 7-12 septembrie la cursurile ce vor incepe cu data de 14 septembrie.


Loga Dance School – spectacol de exceptie in sala Teatrului de Nord (portalsm.ro)

X