12 Octombrie 2016 (Informatia Zilei)


Loga Dance School s-a calificat cu 4 perechi in finala Cupei Maramuresului


Toti sportivii se pregatesc pentru Gala din 18 noiembrie

Loga Dance School a participat sambata, 8 octombrie la Cupa Maramuresului, desfasurata in Baia Sprie, unde 4 perechi de sportivi ai scolii s-au calificat in finala.

Cel mai bun rezultat in clasa E, categoria 12-15 ani a fost obtinut de perechea Kengye Adam si Illes Tamara, ei au ocupat cel mai inalt loc de pe popdium, locul 1 din cele 16 perechi inscrise in proba.

Dupa ei, tot in clasa E, 12-15 ani, pe locul 6 s-a clasat Diousi Rafael si Tala Alexia.

In categoria imediat superioara, in clasa D, perechea Simon Luca si Simion Amalia au obtinut locul 2 din 5 perechi. In clasa E – 6-11 ani, Toth Krisztian si Lohan Larisa au obtinut locul 4 din 13 perechi.

Cu doua saptamani in urma, un cuplu de dansatori ai scolii, Diousi Rafael si Tala Alexia a participat la Cupa Transilvania Grand Prix, desfasurata la Sibiu, unde, in clasa E, categoria 12-15 ani, au obtinut locul 2 din 19 perechi.

In aceste zile, sportivii de la Loga Dance School se pregatesc intens pentru concursul din 22 octombrie, cand vor participa la Cupa Castanelor, competitive organizata la Baia Mare, respective la Campionatul National de Clasa.

Acesta din urma va avea loc in 5-6 noiembrie, tot la Sibiu. In aceste competitii, Loga Dance School se va inscrie cu cate 10-15 perechi de dansatori.

Un alt eveniment important pentru care se pregatesc toti cei care frecventeaza Loga Dance School este traditionala Gala, care in acest an va avea loc in 18 noiembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, unde vor evolua pe scena toti sportivii scolii.

Cu 3 saptamani in urma au inceput antrenamentele, iar cei care ar mai dori, in cursul saptamanii se mai pot inscrie in grupa de incepatori.

Cei care rateaza aceasta ultima posibilitate, vor putea incepe sa invete pasii dansurilor de societate abia din ianuarie.

Toti discipolii scolii, in fiecare vineri, seara sunt invitati la o seara de dans, unde dansul devine un element de distractie, nu de antrenament, iar sportivii se pot destinde impreuna. 


Loga Dance School s-a calificat cu 4 perechi in finala Cupei Maramuresului (Informatia Zilei)

X