22 Octombrie 2008 (informatia-zilei.ro)


Loga Dance School organizeaza un Maraton caritabil de dans


Banii stransi vor fi folositi la cumpararea unui carucior pentru Adrian Chereches

12 dansatori ai clubului de dans Loga Dance School din Satu Mare vor organiza un maraton de dans.

Evenimentul are loc in 4 decembrie. Scopul actiunii este de a strange bani pentru Adrian Chereches, un tanar care are nevoie de un carucior electric, pentru a trai o viata mai usoara. Informatia Zilei este partener media.

La maraton vor participa 6 perechi, elevi ai scolii Loga Dance School, care danseaza in grupele de performanta si concurs.

Perechile vor dansa 12 stiluri de dans invatate in cadrul scolii. Maratonul va incepe la ora 21 si se va termina la ora 1. In cazul in care o pereche cedeaza in cele 4 ore, ceilalti vor dansa o ora in plus, iar daca cedeaza a II-a pereche, maratonul se prelungeste cu 2 ore, si tot asa.

Numarul spectatorilor in sala este limitat, fiind 150 de locuri disponibile. Majoritatea biletelor au fost deja vandute. In randul spectatorilor din sala se va face o extragere, in urma careia cineva poate castiga o excursie de 4 zile, de 2 persoane, la un hotel de 4 stele in Venetia.

Donatiile se pot depune la sediul scolii

Acest carucior are valoarea de 5.000 lei si ii va folosi lui Adrian pentru a-si continua studiile si a-si gasi un loc de munca. Aceste lucruri, care pentru majoritatea oamenilor sunt obisnuite, pentru Adrian inseamna totul.

Cei care doresc sa faca donatii se pot prezenta personal la scoala Loga Dance School, zilnic intre orele 16-21, pentru a-l ajuta pe Marian.

Doneaza si tu prin intermediul Loga Dance School si ajuta-l pe Adrian sa fie ca ceilalti tineri.

In cazul in care s-au strans suficienti bani pentru Adrian, va incepe o noua actiune pentru un alt tanar care are nevoie de carucior electric.


Loga Dance School organizeaza un Maraton caritabil de dans (informatia-zilei.ro)

X