7 Septembrie 2009 (informatia-zilei.ro)


Loga Dance School incepe un nou sezon de dans


Duminica s-au aniversat doi ani de la infiintare.

Celebra scoala de dans Loga Dance School din Satu Mare a aniversat duminica, 2 ani de la infiintare si, totodata, inceperea celui de-al treilea sezon de dans, plin de surprize si cursuri noi pentru dansatorii amatori.

Evenimentul a avut loc la sala mare a Teatrului de Nord, incepand cu ora 18. Gala de deschidere a anului scolar a avut ca invitati de onoare pe antrenorul Vekony Sandor, unul din cei mai cunoscuti profesori de dans din Ungaria, Bogdan N si Carolina C – vicecampioni nationali la dans in 2007 si multiplii campioni la salsa, si, desigur, dansatorii scolii, care si-au putut demonstra performantele.

Doamnele si domnisoarele au avut parte de un show surpriza din partea baietilor de la Loga Dance School, un dans intitulat “Business of love”.

A urmat un spectacol cu fete si baieti, intitulat “Rueda de Casino”, iar la final un show salsa oferit de vicecampionii Romaniei si multiplii campioni salsa, Bogdan si Carolina, care au uimit publicul cu un dans foarte interesant si ritmat.

In ultimele minute au luat cuvantul cei trei profesori ai scolii, Vekony Sandor, Bogdan N si Loga Lorant, care au multumit publicului pentru prezenta si au invitat lumea la petrecere, la sala de dans.

Inscrierile se fac de la varsta de 6 ani

Loga Dance School Satu Mare incepe sezonul in plina forta.

Incepand cu 14 septembrie, cel mai tanar club de dans din Satu Mare isi redeschide portile tinerilor dornici sa invete sa danseze de la profesionisti.

Distractie si miscari cuceritoare gasesti numai la Loga Dance School Satu Mare.

Cate ceva despre cursurile de dans: un modul dureaza 3 luni, a cate 2 antrenamente de 90 de minute (pentru adulti) si 60 de minute (pentru copii), pe saptamana.

La finalul modulului se organizeaza o seara de dans, unde participantii la cursuri primesc o diploma Loga Dance School.

Doritorii se pot inscrie in 3 categorii: juniori, seniori si salsa, iar seniorii in doua module: incepatori si avansati.

Cei care au absolvit modulul de incepatori si sunt promovati la avansati, pot sa aleaga intre a avansa ori a ramane la incepatori. Cei care sunt nou veniti nu pot sa se inscrie decat la incepatori.

Inscrierile se fac deja, zilnic, intre orele 16-20, la scoala Loga Dance School, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30, in incinta tipografiei, sau la telefon, contactandu-l pe Loga Lorant, la numarul 0722538317.


Loga Dance School incepe un nou sezon de dans (informatia-zilei.ro)

X