1 Februarie 2012 (Informatia Zilei)


Loga Dance School a strans donatii de 75.000 de lei pentru familia Spivac


Primarul Ilyes a anuntat ca peste 2 luni familia va primi o locuinta sociala

Loga Dance School din Satu Mare a strans donatii in valoare de 75.000 lei in cadrul campaniei caritative organizata pentru familia Spivac, lansata acum doua luni.

Luni seara, la un restaurant din oras a avut loc traditionalul bal anual marca Loga Dance School, in cadrul careia familia nevoiasa din Satu Mare a intrat in posesia donatiilor.

Aceasta campanie a fost mediatizata si a inceput in urma cu doua luni.

Prezentatorul evenimentului a fost Mircea Deac, iar in incinta restaurantului au mai fost prezenti toti sponsorii alaturi de primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes.

Scoala de dans organizeaza anual un bal caritativ

Loga Dance School organizeaza in fiecare an o capanie caritabila pentru oamenii nevoiasi. In acest an a fost vizata o familie, familia Spivac, care locuia intr/o baraca fara utilitati pe malul Somesului, impreuna cu cei trei copii. Parintii copiilor au avut nevoie de un loc de munca si de o locuinta in chirie pentru a le asigura acestora o crestere in conditii decente.

Evenimentul a inceput prin cateva dansuri specifice acestei scoli, reprezentantii ei au facut spectacol intr-un progam impartit in doua parti. Cei prezenti au putut urmari diferite stiluri de dans ca cele standard, latino, vals lent, vals vienez etc. savarsite de pitici, tineri, adulti. Dupa incheierea acestui program, familiei Spivac i s-a predat cheia locuintei inchiriate si toate sponsorizarile colectate.

Sejur de 7 zile in tara, in valoare de 3300 de lei

Aceasta campanie Loga Dance School a reusit sa stranga pentru familia Spivac servicii in valoare de 75000 lei.

De pe lista serviciilor putem trece in revista: un sejur de 7 zile in valoare de 3300 lei, servicii stomatologice timp de un an in valoare de 13.000 lei, servicii de tehnica dentara – 1500 lei, produse de patisserie timp de un an – 5900 lei, produse alimentare – 3600 lei, imbracaminte – 6400 lei, consilierea familiei timp de un an – 3300 lei, rechizite scolare si carti – 500 lei, internet si televiziune prin cablu timp de un an – 640 lei, 2 restaurante le-au oferit cate o masa pe zi in valoare totala de 32000 lei iar Loga Dance School a oferit familiei timp de un an cursuri de dans in valoare de 4700 lei. Parintii au primit si un loc de munca.

Iuliu Ilyes a anuntat la sfarsit ca familiei i se va atribui, o locuinta sociala peste doua luni, insa pana atunci acestia vor locui intr-o garsoniera de lux, complet utilata, pe o perioada de 6 luni, inchiriata din banii stransi de campania Loga Dance School prin donatie.

Din vanzarea biletelor s-au strans 6700 lei

 

 


Loga Dance School a strans donatii de 75.000 de lei pentru familia Spivac (Informatia Zilei)

X