12 Septembrie 2012 (Informatia Zilei)


Loga Dance School a sarbatorit 4 ani de la infiintare pe scena Teatrului de Nord


Teatrul de Nord a gazduit vineri incepand cu ora 18 gala scolii Loga Dance School, cu ocazia aniversarii a patru ani de existent.

In jur de 400 de spectatori au admirat timp de cateva ore frumusetile dansului, pe stiluri variate ca vals vienez, lent, dansuri latino ca samba, cha-cha, rumba, salsa, bachata si multe altele.

La gala au participat peste 20 de dansatori care au prezentat 12 stiluri printre care profesionisti sau si incepatori, toti activand la renumita Loga Dance School.

Seara a inceput intr-o atmosfera eleganta, publicul aplaudand la fiecare intrerupere, dar si pe parcursul dansurilor, al celor 6 perechi, care si-au unit pasii pe ritmuri de vals vienez. Nu au lipsit surprizele.

Un cuplu venit din Ungaria, format din Dorottya si Daniel, dansatori de tip A, care au obtinut performante pe plan mondial, au interpretat zece stiluri de dans, demonstrand intr-adevar ca sunt niste profesionisti.

Printre cei care au facut ca seara sa fie incendiara pe scena, ii putem aminti pe Dora Tarat eleva in varsta de 13 ani, Edina Vaida – 18 ani, Anca Spatar – 28 ani, Ramona Buru – angajata pe un vapor de croaziera, Leo Cordos mechanic autor in varsta de 26 de ani, Zsoltan Pop, Cristian Dragos 34 de ani, Lorant Loga si altii.

Pe parcursul evenimentului, prezentatorul Ovidiu Chilintan a amintit realizarile Loga Dance School de-a lungul anilor, dar si programul de inscrieri al doritorilor, cu mentiunea ca in acest an se va infiinta o noua grupa, si anume Kiddy Dans, din care vor face parte copiii de 4-7 ani.

Inscrierile la cursurile de dans se pot face de luni pana vineri, 12-16 septembrie, cu actul de identitate sau cu certificatul de nastere, in cazul minorilor. Tineretul, cu varste cuprinse intre 12-18 ani, incepatori, pot beneficia de o reducere de 25%. Cursurile vor incepe in 19 septembrie.


Loga Dance School a sarbatorit 4 ani de la infiintare pe scena Teatrului de Nord (Informatia Zilei)

X