2 Noiembrie 2009 (portalsm.ro)


Loga Dance School a organizat un Halloween Party de neuitat


De Halloween, Loga Dance School a organizat un eveniment dedicate acestei sarbatori, cu costume, muzica si coregrafii pe masura.

Cei 60 de participanti, dansatori incepatori si avansati, au petrecut o seara inspaimantatoare, pe care nu o vor uita un an de zile, citand anuntul din sala de dans.

Seara s-a ridicat la inaltimea anuntului, sala fiind decorata cu felinare, dovleci, lumanari, cruci, stafii, atmosfera fiind demna de noaptea tuturor sfintilor.

Costumatiile au fost create de fiecare participant in parte, din resurse proprii, iar machiajele celor 18 dansatori-organizatori, au fost realizate de Soos Sebastian, membru al grupului de organizare.

Muzica a fost una mixta, de la dansurile standard (vals vienez, tango, etc.), latino (rumba, cha cha, jive, etc.), pana la salsa (salsa, bachata, rueda de casino), si stiluri moderne, astfel incat prezenta scaunelor a fost inutila.

Imediat dupa miezul noptii, cand s-a intrat in ziua de 1 noiembrie, Kiss Bertalan Cristian, spus si Jumbo, unul din cei mai indragiti membrii Loga Dance School, a avut parte de o surpriza din partea colegilor.

Muzica a fost oprita, dansatorii l-au incercuit si pe tonurile cantecului “La Multi Ani”, i-au daruit un tort imens din care s-au infruptat cu totii la final.

Punctul culminant al seratei a venit tot din partea grupului de organizatori.

Luminile au palit, iar pe fundalul sonor al unui clopot de biserica, sala a inceput sa se umple de zombie ce se indreptau spre centrul salii.

Cei 18 dansatori au surprins audienta cu un dans socant, pe acordurile melodiei Thriller a lui Michael Jackson. Spectatorii, infricosati de murmurul zombic de la inceputul dansului, s-au lasat antrenati pe parcursul melodiei, aplaudand frenetic finalul.

Loga Dance School a dovedit din nou ca nu este doar o scoala de dans.

Actiunile si evenimentele organizate de Loga Dance School se adreseaza intregii comunitati, incercand din rasputeri sa ne scoata din cotidianul sumbru si nevoielnic.

Urmatorul eveniment organizat de Loga Dance School este o campanile caritabila, cand va avea loc un maraton de dans de 4 ore, organizat pentru achizitionarea unui carucior electric, necesar tanarului Adrian Chereches.

Pentru acest eveniment, vom reveni cu detalii.


Loga Dance School a organizat un Halloween Party de neuitat (portalsm.ro)

X