17 Noiembrie 2010 (Informatia Zilei)


Loga Dance School a demarat campania caritabila pentru un baietel nevazator


La data de 19 decembrie 2010 va avea loc Gala caritabila Loga Dance School. Cu prilejul acestui eveniment, organizatorii vor sustine un maraton, si anume, o ora de dans continuu, fara oprire.

Este vorba de un dans cubanez de formatie, Rueda de Casino, in care 10 dansatori extrem de talentati vor incanta publicul, pentru scop nobil.

Campania caritabila Loga Dance School din acest an este dedicata lui Marian Demeter, un copil nevazator in varsta de 5 ani, din Odoreu.

Familia baietelului a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-I reda speranta copilasului lor ca intr-o zi ar putea sa vada.

Parintii lui Marian au vandut terenul de langa casa de locuit pentru a putea plati operatia copilului in Franta.

Baietelului i-a fost extras cristalinul din ochi si i-au fost implantate vene artificiale. Insa, cu tot efortul medicilor, retina fiindu-I distrusa complet, Marian nu poate vedea deloc.

De la operatie, visul lui Marian este sa aiba in casa o baie ca si in hotelul din Franta unde au fost cazati.

Insa visul lui Marian poate sa devina realitate cu spriinul Loga Dance School si al fiecaruia dintre noi toti.

Pentru a-i fi implinita dorinta, se are in vedere o lucrare mai ampla: introducerea apei in casa, fosa septica si amenajarea baii, costul total fiind de 16.000 de lei.

Cei care doresc sa se alature campaniei caritabile si sa il ajute pe Marian sa-si implineasca visul, o pot face cumparand un bilet in valoare de 20 de lei, pentru Gala Caritabila Loga Dance School.

Biletele se pot achiziona zilnic, intre orele 16.00-21.00, de la sala de dans Loga Dance School, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30.

Toate sumele colectate vor fi donate lui Marian, iar primii 100 de donatori vor avea locurile asigurate in sala de dans.

De asemenea, Loga Dance School s-a gandit sa rasplateasca gestul donatorilor, oferind cateva premii de recunostinta.

Astfel, la finalul maratonului, 10 donatori vor castiga prin extragere cate un bon valoric de 100 de lei pentru cursurile de dans.


Loga Dance School a demarat campania caritabila pentru un baietel nevazator (Informatia Zilei)

X