19 Ianuarie 2017 (Informatia Zilei)


Loga Dance School a dat startul unor noi cursuri de dans


Cursul se adreseaza atat copiilor de la 4 ani cat si adultilor

Loga Dance School a dat startul unor noi cursuri de dans, luni, 16 ianuarie 2017.

Pasionatii dar si cei care prefera sa practice dansul ca forma alternative de miscare sunt invitati sa se alature familiei Loga Dance School.

La momentul intalnirii cu managerul scolii, in sala repetau de zor cursantii de la grupa de intermediari.

Luni, 16 ianuarie, una dintre cele mai apreciate scoli de dans din municipiul Satu Mare, Loga Dance School, a dat startul unui curs nou de dans iar participarea la primul antrenament a fost gratuita.

Astfel, participantii care nu au fost decisi inca de la inceput daca vor sa se inscrie la curs si-au dat seama ce doresc sa faca dupa primul antrenament.

Noul curs de societate se adreseaza atat copiilor cat si adultilor deopotriva. Inscrierile se fac la doua grupe.

In prima grupa sunt admisi copii cu varste de la 4 ani, ei avand antrenamente care dureaza cate o ora in fiecare zi de luni si miercuri incepand cu ora 16:30. In cealalta grupa se pot inscrie adolescentii si adultii care voir sa invete de la zero ori sa-si perfectioneze miscarile.

Si aceasta grupa va avea cate un antrenament ce va dura o ora si jumatate, in fiecare zi de luni si miercuri incepand cu ora 20.

Reducere de 20% la plata integral a abonamentului

In cadrul acestui modul, cursantii vor invata dansuri de societate si amintim aici urmatoarele stiluri de dans: vals lent, vals vienez, tango, samba, cha cha, mambo, line dance si rock&roll.

Un abonament pentru o luna care include opt antrenamente valoreaza 125 de lei, iar in situatia in care cursantii aleg sa achite integral abonamentul pentru toate cele trei luni cat tine cursul beneficiaza de o reducere de 20 %, astfel ca abonamentul lunar va fi 100 de lei.

“Am avut foarte multe fetite la grupa de copii, asa ca asteptam pana in 30 ianuarie, pana cand se fac inscrieri, foarte multi baietei cu varste de la patru ani” a spus Lorant Loga, managerul Loga Dance School.

Inscrierile la noul curs de dans se pot face pana luni, 30 ianuarie 2017.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina www.logadance.ro sau apeland urmatorul numar de telefon: 0722538317.


Loga Dance School a dat startul unor noi cursuri de dans (Informatia Zilei)

X