31 Octombrie 2012 (informatia-zilei.ro)


Loga Dance School a aniversat 5 ani de activitate in prezenta a 400 de satmareni


Faimoasa scoala de dans Loga Dance School din Satu Mare a sarbatorit in seara zilei de marti 5 ani de existenta.

A devenit o traditie ca in fiecare an la Teatrul de Nord sa se organizeze o gala in care sa fie prezentate zeci de dansuri de catre dansatorii Loga Dance School.
La fel s-a intamplat si marti cand aproximativ 400 de satmareni au tinut sa ia parte la acest eveniment.

Interesul a fost mare, biletele la aceasta gala s-au vandut cu cateva saptamani in urma. Seara a fost plina de dansuri, care au primit ropote de aplauze din partea publicului. Seara a fost deschisa printr-un tango prezentat de catre grupa de concurs. Pe scena au urcat atat incepatori cat si cei mai experimentati dansatori de la Loga Dance School.

Acestora li se mai adauga si grupa de prichindei care au dansat fara greseala in mai multe randuri. Cea mai mica dansatoare are 6 anisori. Dintre stilurile de dans pe care satmarenii le-au putut admira putem aminti: samba, cha cha, jive, vals lent, vals vienez, tango, quick step. Au facut spectacol 45 de dansatori. Din program a facut parte si un Show Dance oferit de catre antrenorii Vekony Victor si Loga Hajnalka.

Surpiza seriii a fost un dans mama-fiu care a demonstrat ca in acest ”sport” nu conteaza varsta.
La final, managerul Lorant Loga a trecut in revista momente din viata Loga Dance School.

Si-a amintit cu drag de celelalte aniversari, mai ales de prima cand a fost invitat pe scena sa rosteasca cateva cuvinte fara sa fie pregatit. ”5 ani sunt foarte multi, au trecut destul de repede, am petrecut foarte multe momente frumoase.

Cand vad acesti copii dansand, acesti adulti imi creste inima, si spun ca da, merita sa lucrez 15-16 ore pe zi. Loga Dance School a fost un vis pentru mine, avem planurile pentru urmatorii 5 ani si sper ca la anul sa va asteptam la un spectacol mult mai mare, precum si in anii urmatori.” a declarat Lorant Loga.
Din data de 9 noiembrie, Loga Dance School ii asteapta pe satmareni la un curs nou de salsa, prima ora fiind gratuita.

Profesoara de dans a acestei grupe vine in fiecare saptamana la Satu Mare tocmai din Bucuresti si este una dintre cele mai bune antrenoare de dans din tara.


Loga Dance School a aniversat 5 ani de activitate in prezenta a 400 de satmareni (informatia-zilei.ro)

X