7 Aprilie 2014 (informatia-zilei.ro)


Locuri fruntase pentru Loga Dance School


Loga Dance School a participat la sfarsit de saptamana la doua councururi de dans desfasurate in localitati diferite. Peste tot, satmarenii au reusit sa se claseze pe podium, pozitii fruntase, cum ne-au obisnuit pana acum dansatorii de la aceasta scoala.

Astfel, la “Cupa Potaissa” desfasurata in Turda, avem un loc 1 si doua locuri 2. Genaro Dragos si Daiana Nemet au castigat la categoria 12-13 ani, Rafael Diousi si Alexia Tala, locul 2 la 12-13 ani, iar Bogdan Evi si Alessia Tatar, locul 2 la 14-15 ani.

Toate cuplurile au fost inscrise la categoria precompetitional. Satmareni am avut si la Campionatul National al Ungariei la 10 dansuri (clasa B). La Mezotur, Viktor Vekony si Hajnalka Loga, s-au clasat pe locul 3 la clasa B, 19-35 de ani.

O alta noutate pe care o primim de la Loga Dance School este aceea ca profesorii Viktor Vekony si Hajnalka Loga, au fost invitati sa danseze latino la inaugurarea noului stadion din Debrecen, care avea avea o capacitate de 21.000 de locuri.

Inaugurarea se va face in 1 mai, iar pe o scena de 20×20 de metri va fi prezent invitatul special Lou Bega. Satmarenii vor dansa in timpul concertului in spatele lui Lou Bega. 


Locuri fruntase pentru Loga Dance School (informatia-zilei.ro)

X