21 Decembrie 2012 (szatmar.ro)


Latvanyos tancgalanak adott otthont az Eszaki Szinhaz


Sikeresen zarult a szatmarnemeti Loga Dance School tanciskola karitativ kampanya, hiszen a tancosok elertek celjukat. A kozel 700 belepojegy osszege es a sok tamogatas fedezi a fiatal tehetseg, Olimpiu Kozak tovabbtanulasanak koltsegeit.

Telt haz fogadta a Loga Dance School tancosait december 20-an, csutortok este az Eszaki Szinhazban.

A tanciskola fennallasa ota karitativ celu rendezvenyeket is szervez, ilyen az a tancgalaval zarulo kampany, melynek celja, hogy raszorulo fiatalokat es csaladokat tamogasson.

Loga Dance School eddigi rendezvenyei mellett, a csutortok esti jotekony celu tancgala is nagy sikernek orvendett, hiszen az iskola tanuloi, versenytancosai es tanctanarai lenyugozo produkcioval leptek meg a kozonseget es a szervezok celja is megvalosult.

Mint megtudtuk, a december elejen indulo kampany soran osszesen 628 belepojegy kelt el, ami 12.560 lej bevetelt jelent.

Ebbol az osszegbol tamogatjak a turterebesi Olimpiu Kozakot, aki trombita tanara szerint kiveteles tehetseg es mindenkeppen erdemes tovabbtanulnia.

A 15 eves Olimpiu marciusban felvetelizik egy debreceni tanintezmeny fuvos tagozatara, es amennyiben jo eredmenyeket er el a vizsgan, szeptembertol el is kezdheti a tanevet a tanciskola tamogatasaval.

A fiatal tehetseg utikoltsegeit egy szatmari szemelyszallitoceg finanszirozza majd negy even keresztul.

Loga Dance School tancosai egyebkent latvanyos produkciokkal – salsa, standard- es latin tanc bemutatokkal – szorakoztattak a kozonseget.

Felleptek a tanciskola legkisebb diakjai, a kezdo csoport tancosai, a versenytancosok es a haladok, valamint egy fantasztikus paros – Loga Hajnalka es Vekony Viktor -, akik szamos versenyen ertek el sikereket es jelenleg a Loga Dance School oktatoi.


Latvanyos tancgalanak adott otthont az Eszaki Szinhaz (szatmar.ro)

X