27 Aprilie 2015 (Friss Ujsag)


Kolozsvaron remekeltek a tanciskolasok


A Kengye, Illes paros masodik alkalommal versenyeztek a hobbi kategoriaban es a masodik helyen zartak a kolozsvari sporttancversenyen.

Jol teljesitettek a szatmari tancosok Kolozsvaron
A kolozsvari Clujului Kupa orszagos versenyrol tertek haza ermekkel a Szatmarnemeti Loga Dance School sporttancosai, ahol kulonbozo kategoriaban mintegy haromszaz paros mutatta be programjat.

A 12–15 evesek hobbi kategoriajaban huszonnyolc paros kozul a szatmari egyesulet sportoloi bizonyultak a legjobbaknak: a

Luca Simon, Maria Mureşan kettos az elso, a Kengye Adam, Illes Tamara paros pedig a masodik helyen zartak.

A klub elnoke, Loga Lorant hangsulyozta, Adamnak es Tamaranak ez volt a masodik versenye egyutt a hobbi kategoriaban, es maris a masodik helyen zartak.

A 10–11 eves tanciskolasok kozott a Toth Krisztian, Larisa Lohan paros ketszer is dobogora allt: az egytanc–versenyben tizenhat par kozul lett a harmadik, mig haromtanc–versenyben, tizenharom nevezo kozott szereztek bronzermet. „Krisztian es Larisa eloszor tancoltak egyutt egy versenyen.

Remek kezdes volt ez szamukra, szerintem hamarosan ennel is jobb eredmenyek jonnek” – hangsulyozta Loga Lorant, aki elmondta, ezen a hetvegen Felsobanyan lepnek a tancparkettre.


Kolozsvaron remekeltek a tanciskolasok (Friss Ujsag)

X